Задържаха мъж с четири килограма наркотици и незаконно оръжие

  • 16 август 2016 12:15

  • 8091
  • 0
Задържаха мъж с четири килограма наркотици и незаконно оръжие
©

Прокуратурата в Благоевград остави в ареста за 72 часа мъж заловен с четири килограма наркотици и незаконно притежавано оръжие. Това съобщиха от Апелативната прокуратура-София.

При условията на неотложност Окръжна прокуратура - Благоевград е образувала досъдебно производство срещу В.К. за разпространение на наркотични вещества в особено големи размери и за незаконно държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси. Впоследствие същият е привлечен към наказателна отговорност.

Вчера на главен път Е-79, в участъка след Симитли посока София, била извършена полицейска проверка на автомобил марка "Мерцедес", управляван от В.К. При претърсване на колата били намерени и иззети 4 327 гр. амфетамини и незаконно притежавано огнестрелно оръжие с осем броя боеприпаси. В превозното средство пътували съпругата и детето на шофьора.

По първоначални оценки стойността на откритата дрога възлиза на 131 100 лв. Разследването на случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград, като предстои да бъде внесено в съда искане за мярка за неотклонение "задържане под стража".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8091 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини