Руснак минирал психиатрия. Искал да се върне в клиниката

  • 08 август 2016 12:24

  • 4725
  • 3
Руснак минирал психиатрия. Искал да се върне в клиниката
© gettyimages (архив)

Руснак се е обадил в психиатричната клиника в централния град Екатеринбург и съобщил за заложена бомба, предаде РИА Новости.

Мъжът, чието име не се съобщава, е заявил, че в сградата са сложени 32 килограма динамит и смята да задейства експлозивите. Сапьори с кучета са проверили медицинското заведение и района около него, но не открили нищо подозрително.

В същото време полицията са открили алотерориста и го арестували. Той пред разследващите е обяснил за мотивите за престъплението. Мъжът е казал, че преди месец е бил изписан от болницата и искал да се върне там.

Представител на прокуратурата е заявил, че терористът е въдворен за лечение. "След като медиците се погрижат за здравето на арестувания, той ще застане пред съда", е допълнил служителят на обвинението.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4725 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.10 | 09:30

3
Ну заяц ,ну пагади !Щеше да е новина ,ако беше резнал зелките на няколко германски ,белгийски или френски педали !А сега какво ,пожелал да полежи малко !
Крум Усаински-Крупник

2016.08.10 | 09:30

2
Цървули!!!Този случай е нагледно доказателство за това,какво представлява алкохолизираната паплач,която населява,Най-голямата по Територия Кочина в Света!!!Тези безмозъчни полухора,не могат да живеят самостоятелно и свободно!!!Те си искат Психиятрията наречена Русия,и са готови дори да я взривят,но да не я напуснат!!!
Бръм Усран от Курник

2016.08.09 | 20:18

1
Боже ,бръмчо !Днес поне е по-хладно !Ама за тия от психатрията ,почивен ден няма !Нали и ти искаше да взривиш кочината Курник ,само да не те пъдят от нея !Успокой се ,няма ,само си вземай хапчетата редовно !

Добави коментар

Водещи новини