Закопчаха автоджамбазите Капитана и Митко Горнобанския в София (обновена)

  • 04 август 2016 09:08

  • 15672
  • 1
Закопчаха автоджамбазите Капитана и Митко Горнобанския в София (обновена)
© Novini.bg

Автоджамбазинът с прякор Капитана бе арестуван тази сутрин в София, предаде Нова ТВ.

Чочо Омайски е бил задържан от полицията по време на поредния си опит да открадне автомобил в столичния квартал „Лагера“. При ареста на един от сочените за лидер на автомафията у нас мъж е намерен набор от инструменти за разбиване на коли.

При операцията е задържан още един мъж, наричан Митко Горнобанския, който е бил свързан с бандата на "Наглите". Главният секретар на МВР Георги Костов в ефира на БТВ разкри подробности. "Крадците на автомобили са дебнати цяла нощ. Единият от тях е задържан на място до автомобила при опит да проникне в него, а другият - на две преки от местопрестъплението. Те са регистрирани в полицията още в началото на 90-те години. Имат много исящи дела, включително и за организирана престъпна група", поясни той.

На място е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Разследването по случая продължава под наблюдението на Софийска районна прокуратура.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
15672 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Миро

2016.08.04 | 16:59

1
И сега пак ще се окаже, че само гледал автомобила, защото му харесвал как изглежда. А другия олигофрен се прибирал от купон. Защо има такова понятие като висящо дело? Защо престъпници не се наблюдават 24/7 както е в други по цивилизовани държави, докато не са в затвора?

Добави коментар

Водещи новини