Хулиган плаши с пистолет сервитьори отказали да му донесат алкохол

  • 05 декември 2011 13:04

  • 1390
  • 2
Хулиган плаши с пистолет сервитьори отказали да му донесат алкохол
©

24-годишен софиянец заплашвал с пистолет служители на хотел в Луковит заради отказ да му сервират алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Ловеч.

В Районно управление „Полиция” (РУП)- Луковит около 05:50 ч. е постъпил сигнал от охраната на хотел, че 24-годишен мъж от София показал, че има пистолет в якето си след като било отказано да му се сервира алкохол. Пистолетът бил показан и на рецепционистката в хотела. На място е изпратен автопатрул за проверка на сигнала.

Същевременно М. М. напуснал хотела с лек автомобил „Волво-S 80", който бил паркиран пред входа. При пристигането на автопатрула мъжът се връщал с посочения лек автомобил отново към хотела. Спрян е за полицейска проверка и е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство "Дрегер-7510", който е отчел 1,36 промила наличие на алкохол в кръвта. Извършено е претърсване на лекия автомобил и от него е иззет газ-сигнален пистолет марка "Валтер-СР 99". По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
1390 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
сдасда

2011.12.05 | 16:50

1
Абе вземете сложете некви кадърни снимки бре, всеки път неква случайна снимка взимате от нета, тук е арестувана жена айде поне ни заблудете с няква снимка, на която поне има мъж егати.. малко поне си направете труда със снимката "арестуван е мъж" на снимката жена, като ги взимате от нета на случаен принцип поне пък този труд си направете..
hkh

2011.12.05 | 16:51

2
vajna e senjaciqta :)

Добави коментар

Водещи новини