Жена загина, а петима души са пострадали при катастрофа край Добрич

  • 18 юли 2016 16:44

  • 2329
  • 1
Жена загина, а петима души са пострадали при катастрофа край Добрич
©

На 15 юли, около 07:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на главен път I-9 между град Шабла и с. Езерец. На място е установен извън пътя катастрофирал микробус „Мерцедес” с добричка регистрация.

При извършената проверка за употреба на алкохол на водача на МПС Д.Д. (61 г.) от град Шабла, цифровата индикация отчита отрицателен резултат, съобщиха от ОД на МВР.

Вследствие на инцидента са пострадали возещите се в микробуса пътници. 63 – годишната Г.А. от с. Граничар е откарана в МБАЛ Добрич, където по късно почива. 45- годишната С.И. от с. Крапец е отведена в МБАЛ Добрич с травма на гръбначния стълб и препратена към МБАЛ „Св. Анна” град Варна, без опасност за живота.

31-годишния О.Б. от с. Ваклино е освободен за домашно лечение с диагноза счупена ключица и контузия на гръдния кош. 45- годишния Д.П. от с. Ваклино е настанен в МБАЛ Каварна с диагноза счупени ребра, без опасност за живота. 24 –годишния И.А. от с. Ваклино е прегледан и освободен без наранявания. 42 –годишния Д.А. от с. Крапец е освободен за домашно лечение с диагноза фрактура на нос и гръдна контузия, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2329 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Mmmmm

2016.07.18 | 17:01

1
Между Шабла и Езерец.... Край Добрич.... мдааа....

Добави коментар

Водещи новини