Влаковете спират и утре

  • 03 декември 2011 20:12

  • 767
  • 1
Влаковете спират и утре
© Булфото

Ефективната стачка в железниците ще продължи и утре. 

„След като договорихме, че ще приемем стария колективен трудов договор и остана да дебатираме тази вечер член 11, който е за съкращенията, ние имахме наше предложение, очаквахме и техните предложения и да водим преговори точно по този член. Но за съжаление работодателите днес предложиха едва ли не нов колективен трудов договор с тотална промяна дори и на стария колективен трудов договор в посока надолу”, каза Петър Бунев.

Той допълни, че след вчерашния оптимизъм, вече не е оптимист. Стачката продължава и ще се търсят други решения. В понеделник синдикатите ще отидат на разговора с ръководството на дружеството, ще кажат становището си по новото предложение, но според Петър Бунев предложенията са неприемливи.

Стачката утре продължава от 8.00 до 16.00 часа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
767 1

Коментари 1

Добави коментар
БДЖ = ТУРЦИЯ

2011.12.04 | 16:06

1
ДЕБА ВАЩА МАМА МЮСЮЛМАНСКА УМРЕТЕ КОПЕЛЕТА ПРОКЛЕТИ ЩИБАНИ НИЩО НЯМА ДА ВИ ДАДАТ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД ХЛЕБАРКИ,МИЗЕРНИ САМО ПРОБЛЕМИ СЪСДАВАТЕ ДЕБА БАЩА МАМА МАНГЛСКА ВСИЧКИ ДО ЕДИН УВОЛНЕНИ И БЕЗ ОБЕЩЕТЕНИЕ И ВЕДНАГА В КОНЦ ЛАГЕРИ ПРОКЛЕТИ ЩИБАНИ ЧЕРВЕИИ ДА ВИ СЕ ИЗСЕРА В УСТЕНЦАТА КОПЕЛЕТА

Добави коментар

Водещи новини