Тежка катастрофа, автобус се преобърна

  • 03 декември 2011 13:46

  • 9660
  • 2
Тежка катастрофа, автобус се преобърна
©

Десет души пострадаха, след като автобус "Фолксваген" с варненска регистрация се преобърна на пътя Суворово - Аксаково. Инцидентът е станал вчера, на около 50 м преди разклона с пътя Варна - Добрич, съобщиха от варненската полиция.

Поради движение с несъобразена скорост върху заледен участък от пътя, 53-годишният шофьор загубил контрол над буса, напуснал пътното платно и се преобърнал извън него.

От удара са пострадали шест жени и четирима мъxе. Ранените са на възраст между 19 и 64 години от Варна, Суворово, Вълчи дол и съседните села. 20-годишно момиче от Вълчи дол е с контузия на гръбнака, а 20-годишен неин съгражданин - с разкъсан нос. Останалите пострадали са с различни контузии на главата, гръдния кош и крайниците.

На пострадалите е оказана първа помощ. Освободени са за домашно лечение, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9660 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
наблюдател на трагедията на България

2012.03.26 | 20:51

2
Май някой, който прибира пари за поддръжка на пътищата, не си е свършил работата! Какво означава заледен участък от пътя и то дори не през зимата? Заледени участъци може да има в Хималаите и други планини, ама на пътя не би трябвало да има! Време е другарите да започнат да влизат в затвора за много години за подобни безхаберия и явни кражби на средства! Или ако предпочитат - в гроба!

2011.12.04 | 22:14

1
Самолетите падат , с колите става война по пътищата ,скоро няма да има БДЖ а с автобусите стават постоянни инциденти ... е тогава с какво да пътувам. Май трябва да се отпуснат пари за пътнически Хамъри и БТР-и :D .

Добави коментар

Водещи новини