УНСС обяви един ден предварително първото класиране с резерви

  • 14 юли 2016 15:16

  • 1213
  • 0
УНСС обяви един ден предварително първото класиране с резерви
©

Университетът за национално и световно стопанство /УНСС/ обяви един ден предварително първото класиране с резерви - на 14 юли вместо на 15 юли. Това съобщиха от УНСС.

Всички места по плановия прием са запълнени, посочиха от учебното заведение и допълниха, че резултатите са обявени в сайта на УНСС, на листинги в сградата и чрез есемес до кандидат-студентите, пожелали това.

Най-предпочитаните професионални направления и поднаправления /в които са включени 47 бакалавърски специалности/, са "Финанси, счетоводство и контрол", "Икономика и бизнес", "Право", "Администрация и управление", "Икономика, общество и човешки ресурси".
В "Икономика и бизнес" шестима кандидат-студенти се състезават за едно място, във "Финанси, счетоводство и контрол" и "Икономика, общество и човешки ресурси" - петима кандидати за едно място, в "Право" - двама за място.

Срокът за записване и потвърждаване за следващите класирания е от 18 до 21 юли. Второто класиране е на 25 юли.

На предварителните и редовните изпитни сесии са се явили близо 10 хиляди кандидат-студенти. През учебната 2016/2017 година в УНСС ще бъдат приети 4090 първокурсници - държавна поръчка, в редовна и дистанционна форма на обучение.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1213 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини