Ясен Тодоров: Ясен Тодовов обясни за вечерята преди стрелбата по Митьо Очите

  • 13 юли 2016 07:31

  • 1855
  • 1
Ясен Тодоров: Ясен Тодовов обясни за вечерята преди стрелбата по Митьо Очите
©

"Всеки гражданин има право да се интересува от нещо, аз още на 10 години започнах да тренирам лека атлетика на Герена, предпочитам да говорим за Левски и ЦСКА, отколкото за съд и прокуратурата, защото и проблемите в българския футбол са големи. Запален левскар съм и обичам българския футбол. Коментирам ЦСКА, защото съм ходил на много мачове на ЦСКА и смятам, че законът там не се спази, има два отбора, които се казват ЦСКА, единият е автентичният, който спечели Купата, а другият дефакто е Литекс, не е ЦСКА".

Това заяви в ефира на БТВ шефът на Етичната комисия във Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров.

"Зад ничий интереси не заставам, автентичният ЦСКА дори не е на Васил Божков, а отново е на Гриша Ганчев, но техните схеми са ясни. На мен ми е гадно за феновете, имам страшно приятели сред тях. На какво основание хибридът ЦСКА ще играе на стадион Българска армия, на какво основание, кажете ми, чуди се той. И въпреки, че съм върл левскар, ми е гадно за всички тези запалянковци. Случващото се е лош пример за българското общество, защото законите са написани, за да се спазват", допълни още Тодоров.

"На медиите им е много интересно с кого пия ракия и къде ходя", заяви той. Като допълни, че със сайта "Бивол", който е публикувал абсюлютни според него лъжи, че се забавлявал с мутрите, ще се видят в съда.

„Това са страшни манипулации. Има ли нещо лошо в това? Едва ли не аз и главният секретар сме организирали атентата срещу Митьо Очите”, коментира още Тодоров.

Той уточни още, че неговите отношения в Бургаския регион са само с магистрати.

Ядосан от обвиненията на Хекимян, Тодоров го запита „Ние с вас засичали ли сме се в заведение, знаете ли чия собственост е”.

По отношение на Радост Бошнакова, Тодоров я защити. „Радост Бошнакова е новият прокурор в несебърския регион, просто явно тя ще им пречи. Тя не слага чадър на никого и затова е неудобна”, коментира още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
toi

2016.07.13 | 10:45

1
Тъжно е когато такъв гнил човек говори за морал!

Добави коментар

Водещи новини