Хулиган преби общинар на паркинг в Русе

  • 08 юли 2016 14:20

  • 3702
  • 3
Хулиган преби общинар на паркинг в Русе
©

Случай на грубо насилие потресе Русе. Хулиган преби общинар на паркинг в града, като заби глава в лицето му, съобщиха от ОД на МВР.

Екшънът се разиграл около 11:30 часа на 7 юли. Тогава на тел. 112 е бил подаден сигнал за нанесена телесна повреда на служител на Общинското предриятие "Комунални дейности".

В хода на мероприятията служителите на реда са установили, че около 11:20 часа работници в на ОП "Комунални дейности", съвместно с полицейски служител, са изпълнявали задълженията си по контрол на движението на централния русенски бул. "Липник". Контрольорите засекли неправилно паркиран лек автомобил "Опел" с русенски регистрационен номер, вдигнали го с общинския „паяк”, след което го репатрирали до паркинга на комунални дейности на ул. "Котовск".

При разтоварването на колата обаче, на място дошъл водачът на автомобила. Шофьорът се държал изключително грубо и нагло. Побеснелият мъж дори се заканил на един от служителите на ОП "Комунални дейности", след което го ударил с глава в лицето.

По случая е образувано бързо полицейско производство за престъпление по чл.131, ал.1, т.1 от НК, уточниха от МВР-Русе.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3702 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Махараджат

2016.11.03 | 19:07

2
А така само бой за тези чиновници.

2016.11.03 | 19:07

3
Глупак си, Маха... Затова сме на този хал.
Edin

2016.11.03 | 19:07

1
Много правилно са разбили муцуната на този наглец,тези са особено брутални гадове,при липса на паркоместа,липса на организация спреш ли за минута някъде из центъра,веднага снимат или брутално вдигат колата заради рекет,а в същото време точно на същия булевард ,в началото , още на кръгото едното платно на най натоварения русенски булевард е заето от изоставе бус и десетки коли рискуват денонощно , но него паяка не го вдига с месеци,може би щото няма да изкарат мангизки

Добави коментар

Водещи новини