Два тира се сблъскаха в Русе

  • 06 юли 2016 11:16

  • 2345
  • 1
Два тира се сблъскаха в Русе
© Булфото (архив)

Катастрофа между два тежкотоварни камиона затвори част от булевард „България" в Русе, който свързва граничния пункт „Дунав мост" с пътя за София. Това наложи всички автомобили от Румъния към града в този участък да преминават по тясното локално платно, съобщава БНТ.

Двата камиона се ударили около 4 часа тази сутрин. Единият от шофьорите - Бойко Димитров, разказа че колегата му се е опитал да направи обратен завой на място, където това не е позволено.

„Зави точно пред мен и колкото можах да избягам, избягах, но се ударихме. Този знак, дето е долу е написано, левия завой е забранен, след това има още един, само направо", каза мъжът.

Единият ТИР ще бъде преместен, защото щетите по него не са големи. Тогава движението по булевард „България" в участъка ще бъде възстановено.

Камионът на Бойко Димитров ще остане в зелената площ, докато дойде друг ТИР, в който да бъде претоварена стоката му. А след това ще бъде изтеглен със специална техника, тъй като щетите са непоправими, разказа шофьорът. По думите му, другият водач е в болница заради съмнение за спукано ребро.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2345 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.06 | 20:44

1
разширете пътищата към Дунав мост 1, как може ТИР-ове да се движат по селски пътища, и това е много години така, знаем, че пари за тази част на България не се дават ама и там плащат данъци все пак

Добави коментар

Водещи новини