Арестуваха издирван за стрелбата срещу Очите в Испания

  • 02 юли 2016 15:05

  • 8881
  • 2
Арестуваха издирван за стрелбата срещу Очите в Испания
© Булфото (архив)

Един от издирваните след стрелбата в Слънчев бряг срещу Димитър Желязков - Митьо Очите бе арестуван в испанския град Тарифа, предаде Нова ТВ.

Става въпрос за наемателя на заведението Данаил Петков. По данни на прокуратурата Петков е част от организирана престъпна група, с тартор Божидар Кузманов - Кравата. Именно Кузманов и негови хора стреляха срещу Димитър Желязков и приближените му.

Държавното обвинение успя да залови голяма част от тях и ги уличи в рекет, палежи, побои и разпространение на наркотици. Преди да бъде задържан от властите наш екип успя да се срещне с издирвания наемател.

„Аз не се крия от властите или нещо подобно, просто се чувствам застрашен, моята сигурност е застрашена”, заяви Данаил Петков. Предстои нашите власти да изпратят официалното искане за екстрадиране.

Последвайте канала на

Нова Телевизия
8881 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.03 | 17:45

2
Ама що за кощунство - да стреля по главния дилър на Бойко на морето?!? И то пред избори, когато най-трябват пари. Не в Испанско, ами и на луната ще го намерят. За назидание на всеки, дето си помисли да стреля по такива ценни кадри.

2016.07.03 | 08:50

1
bueno

Добави коментар

Водещи новини