20 коли са подпалени в София само за месец и половина

  • 01 декември 2011 14:23

  • 1497
  • 0
20 коли са подпалени в София само за месец и половина
©

Около 20 са умишлените палежи на леки автомобили в разстояние на около месец и половина в София, съобщи на пресконференция инспектор Станислав Станков – началник на група в Отдел „Противодействие на криминалната престъпност” на СДВР.

Основната част от палежите са на територията на кварталите „Младост” 2 и 3. В Студентски град и „Хаджи Димитър” са единични случаи и за момента не са свързани помежду си, каза той.

"СДВР предприе необходимите мерки за работа по извършените престъпления. Създаде се работна група за разкриването на този вид престъпления. От вчера групата започна активна работа по установяване и задържане на извършителите. Автомобилите са умишлено запалени в тъмната част на денонощието. В кв. „Младост” почеркът е един и същ. Информацията се анализира и се набелязват конкретни мерки. Колите са запалени с използване на леснозапалима течност – предимно бензин, добави Станков.

Колите са застраховани в различни застрахователни компании и няма връзка между собствениците на автомобилите, предаде "Фокус".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1497 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини