Учителят от Дулово снимал какво правят в тоалетната неговите ученички

  • 21 юни 2016 21:53

  • 51112
  • 8
Учителят от Дулово снимал какво правят в тоалетната неговите ученички
©

Педофилът от Дулово Илиян Василев заснемал посещението в тоалетната на момиченца, на които давал уроци по музика. Той имал колекция от записи на 6 негови ученички, които пазел само за собствена употреба. Иначе разпространявал детско порно, свалено от интернет, в затворени чат групи и пишел на жертвите си колко ги обича, пише в. 24 часа.

Самите момиченца били опипвани, погалвани и целувани, но с това се ограничавали блудствените му действия. Изнасилване не е установено. Постоянна мярка “задържане под стража” ще иска прокуратурата в Силистра за арестувания в понеделник в Дулово бивш учител по музика Илиян Василев. Обвиненията срещу него са две - съхраняване и разпространение на детска порнография. Става дума за 6 деца, родителите и гражданите на Дулово трябва да бъдат спокойни, че няма опасност за други, заяви окръжният прокурор Теодор Желев. С жертвите на педофила в рамките на досъдебното производство са работили училищните психолози и инспектори от детска педагогическа стая. Илиян Василев е бил учител по музика в СОУ “Васил Левски” в Дулово, но е освободен от работа по взаимно съгласие миналата година през май.

Директорът на училището Йорданка Копринджийска е била информирана от учителка, че деца от IV клас са притеснени от поведението на своя преподавател по време на даваните от него частни уроци. Сигнализирани са били полицията и отделът за закрила на детето. Една година е продължило разследването, докато се пристъпи към задържането на Василев. По думите на окръжния прокурор Желев това е краят, а не началото, тъй като са събрани всички необходими материали и доказателства за даване ход на делото. Прокурорът Желев нарочно не привлякъл учителя като обвиняем по-рано, защото така той щял да присъства на разпитите на децата и да ги травмира допълнително. “Разследването е практически завършено, след мярката за неотклонение веднага ще го внесем в съда”, каза окръжният прокурор Желев.

Наказанието за такова престъпление е затвор от 5 до 20 г. По-малко години лишаване от свобода го очакват за съхранението и разпространението на порнографски материали, както и парична глоба. От месец музикантът е работил в студио “Наим” в Дулово като озвучител на празнични ритуали. Със собственика Невен Давидов се познават отдавна – и двамата са музиканти. Били и приятели, затова Давидов е шокиран от ситуацията. Твърди, че не може нищо лошо да каже за Василев. Василев е работил освен в СОУ “Васил Левски” и в ОУ “Христо Смирненски” в Дулово. През есента на миналата година е бил назначен в училището в с. Секулово, но е бил освободен своевременно след намеса на разследващите органи.

Според Йорданка Копринджийска Василев си е вършил работата, за която е бил назначен. Участвал е във всички мероприятия, подготвял е учениците за концерти и фестивали. Затова и тя преценила, че получавайки сигнала, трябва бързо да информира съответните органи, за да си свършат те работата. Повечето деца в региона живеят в полусемейства, твърдят педагозите в Дулово. Родителите работят в чужбина и това малко или много дава негативно отражение върху възпитанието им. На мнение са, че погледът на родителя трябва да бъде фокусиран върху детето и че не е достатъчно само да бъде нахранено и облечено. Необходими са разговори. Родителят е факторът, училището само помага, коментират психолози.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
51112 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2016.06.24 | 12:13

6
абе оставете човека, нормален си е, също като обратните, които правят паради, нека има равни права.. питате как ще е нормален? еми често педофилите са педерасти - двете нормалности често вървят ръка за ръка

2017.11.03 | 10:17

8
Тук си много прав. Човека не е виновен, а най-малко пък е за затвор. Такива трябва да се лекуват.

2017.11.03 | 10:17

7
Скоро ще има парад на педофилите.
my name

2016.06.22 | 17:34

2
Да такива тря се лекуват ,предлагам ампутация на репродуктивните органи и тъпкане с трансфиланти от които само да гледа в една точка докато му тече лигата -това е хуманното решение,макар да съм на мнение ,че е редно да прочистваме човечеството от подобни уродливи откачалки.
Емигрант

2016.06.24 | 12:13

5
Значи така: За педофилия /която няма да бъде категорично доказана ще му дадете от 5 до 20 год. или средно 12. 5 год. присъда ! За Йоско обаче за 2 ма убити, друг тежко ранен, карал здраво пиян и накрая присъда от 6 год. , 3 от които в болница, буквално на СПА център ! Е как да живеят хората в тази джунгла ?
а

2016.06.23 | 14:33

4
От 5 до 20 години, тоест може и само 5 да му дадат. А ако намери няколко бона да даде на правилните хора, както за съжаление често се случва, може и още по-малко да станат.
my name

2016.06.22 | 12:25

1
И относно съществото което сравнява обратните с педофилите-пич лекувай се!!Мамка му явно имаш някакъв проблем,щом считаш за напълно нормален ,някакъв дето иска да се гаври с 2 годишното ти момиченце или момченце...примерно.
a

2016.06.23 | 14:32

3
Мисля, че човекът не защитаваше педофилите като нормални хора, а изтъкваше, че обратните трябва да бъдат третирани по същия начин като педофилите

Добави коментар

Водещи новини