Челен сблъсък между две коли блокира Е-79

  • 21 юни 2016 09:37

  • 7508
  • 0
Челен сблъсък между две коли блокира Е-79
©

Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на международния път Е-79 между Враца и Монтана, съобщава BulNews.bg.

В 6.10 часа малко след разклона за Вършец два автомобила са се ударили челно след неправилно изпреварване на опасен участък. Червеният „Фолксваген“ с врачанска регистрация пътувал към Монтана и при десен завой без видимост тръгнал да изпреварва друга кола.Тогава е последвал зверският удар в идващия насреща бял „Фолксваген“ с монтанска регистрация, при който и двете коли са се размазали. Районът около катастрофата е пълен с разпилени части от ударилите се автомобили.

Незабавно на мястото на инцидента пристигнали полиция, линейка и пожарна.

Има двама тежко ранени, които са пътували в белия автомобил, но на този етап няма повече информация за тяхното здравословно състояние.

В момента дежурните дознатели извършват оглед на мястото на произшествието, след който ще трябва смачканите автомобили да бъдат вдигнати, за да се освободят лентите за движение.

По тази причина международният път ще бъде затворен поне още един час, така че тези, които са решили да използват този маршрут, по-добре да не тръгват, за да избегнат задръстванията. И от двете страни на катастрофата вече се е образувало голямо струпване на ТИР-ове и леки автомобили, като колоната непрекъснато се увеличава.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7508 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини