Галена в афера с Илия Царски

  • 21 юни 2016 07:18

  • 11042
  • 3
Галена в афера с Илия Царски
©

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и пак стъпва встрани от правия път и слага рога на мъжа си, пише „Всеки ден". Певицата е била забелязана преди няколко дни в известен столичен хотел заедно с автомобилния състезател Илия Царски.

Галена и Царски си гукали като влюбени гълъбчета в заведение във въпросния хотел, който напоследък е много популярен сред всички чалгаджийки и обикновени столични бръмчалки. Двамата не давали вид да се притесняват, че могат да бъдат забелязани. Останалите в заведението дискретно се правели, че не ги виждат. За никого обаче не останали скрити нежните докосвания, които си разменяли.

Двойката седяла на маса, на която не била сервирана никаква храна, а само питиета. След като ги допили, станали от масата и излезли от заведението, но не ги видели да излизат от сградата. Според източниците на изданието най-вероятно са се качили в стая в хотела.

Говори се, че аферата на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и с Царски била изцяло за забавление. Певицата не искала нищо сериозно от връзката им. Тя е известна със слабия си ангел и дългия списък с любовници, но по свой начин държи на официалната си половинка - Галин Атанасов, познат още като Гальо Вафлата. Поне засега пайнерката не смятала да влиза в сериозни отношения с друг.

Това напълно устройвало Царски, който също не горял от желание за сериозна връзка, но пък нямал нищо против да омачка чаршафите с красавица като ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и. Напоследък той проявява подчертан интерес към фолк певици. Преди няколко месеца се разчу, че е вкарал в леглото си далеч по-слабо известната колежка на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и - Дебора. Тя обаче се опита да използва връзката им, за да вдигне обществения интерес към себе си и по този начин да гради кариера. По информация на „Всеки ден" певицата е плащала на пиарката си да измисля слухове за отношенията й с Царски, само и само да дава поводи на медиите да пишат за нея. Освен това се опитала да го цеди като личен спонсор, възползвайки се от парите му. Това изнервило автомобилния състезател и той скъса с Дебора по бързата процедура.

С ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и обаче нещата стояли по съвсем различен начин. Тя не искала нито пари, нито публичност, а единствено забавления. Според колежки на певицата мъжът й вероятно знае за аферата й, но отдавна се е примирил с приключенския й нрав. Двамата от години си слагат рога един на друг и живеят в отворена връзка. Техни познати дори смятат, че това дори помага на семейните им отношения.

Последвайте канала на

Novini.bg
11042 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.22 | 13:36

3
Стига с вашите долнопробни мърсотии, които изливате върху хората!
Gosho

2016.06.21 | 17:29

2
Galena e izvestna platena Kurva tova go znae tsqla Balgariq,a maja i e smotan balık rogonosets :))
ВАЖНО

2016.06.21 | 17:28

1
ЗАРАДИ ТИЯ БУФЧИ НАМРАЗИХ ПОП ФОЛКА.

Добави коментар

Водещи новини