Спецакция разкри модерна оранжерия за марихуана (видео)

  • 16 юни 2016 13:14

  • 15148
  • 1
Спецакция разкри модерна оранжерия за марихуана (видео)
©

Оранжерия за отглеждане на канабис с професионално оборудване, незаконно притежавано оръжие и боеприпаси разкриха криминалисти от ОДМВР – Кюстендил, пише struma.bg.

Процесуално-следствените действия са осъществени в къща в с. Горна Козница, общ. Бобов дол, вчера. Къщата е ползвана от 26-годишен софиянец.

В помещение, обособено като оранжерия са открити действащ климатик, вентилатори, филтри, лампи, въздухоотводи, вана с раззсад, буркани със съцветия, вакуумирани пликове със суха листна маса. На полевия наркотест листната маса, съцветията и откритите семена са реагирали на канабис. В къщата са открити и боен пистолет с патрон в цевта и пълнител със 7 бойни патрона, 2 ловни пушки, детайли от боен пистолет с 2 пълнителя с по 8 бойни патрона, 19 боеприпаса. В къщата са открити и кашони с оборудване за изграждане на лаборатория за отглеждане на канабис, торове, благоприятстващи отглеждането на тези растения.

26-годишният Д.Д. е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ Бобов дол. Той е в полезрението на полицията от няколко месеца, акцията е осъществена от криминалистите от Кюстендил в партньорство със служители от сектор „Наркотици“ от ГДНП, и СДВР. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор от РП Дупница.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Любо

2016.06.20 | 12:24

1
Е , ако не можем да се похвалим с нищо друго модерно в тази държава , то поне оранжериите ни за марихуана са модерни .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини