Атакуваното нощно заведение във Флорида е емблематично за каузата на хомосексуалистите в САЩ

  • 12 юни 2016 21:03

  • 14387
  • 6
Атакуваното нощно заведение във Флорида е емблематично за каузата на хомосексуалистите в САЩ
©

Клуб "Пулс" в югоизточния американски град Орландо, щата Флорида, който стана този нощ сцена на една от най-кръвопролитните масови убийства в историята на САЩ, е едно от нощните заведения, емблематични за каузата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация в страната, предаде Франс прес.

"Една вселена за забавление и фантазии, най-горещият клуб в Орландо", така се представя заведението на собствения си сайт, на който са публикувани голям брой понякога "горещи" снимки на купонджии.

"Пулс" е известен и със своите спектакли с травестити. Клубът е основан през 2004 г. след лична драма. Съоснователката и съсобственичка на заведението Барбара Пома, итало-американка, разказва на сайта, че е загубила през 1991 г. брат си Джон, който починал от СПИН.

Защитата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация е един от основните приоритети на администрацията на президента на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, отбелязва БТА. За еволюцията на отношението към сексуалните малцинства в страната говори красноречиво фактът, че еднополовите бракове са разрешени във всички американски щати от юни миналата година.

На Фейсбук страницата на клуб "Пулс" днес пише: "Молете се за всички, докато ние преминаваме през това трагично събитие. Благодарим Ви за вашите мисли и любов.", предаде Асошиейтед прес.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14387 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
beIN SPORTS

2016.06.17 | 00:29

6
RIP

2016.06.17 | 00:28

5
50 педераса на оня свят ! И още ще има от недоубитите . Няма да ходят на гей парад вече . Добре се е справил , въпреки че можело още да се постарае с тия които си бъркат в лайняните г,ъзове !
100

2016.06.17 | 00:28

4
Педалите на веро !!!
ghost

2016.06.17 | 00:28

3
до всички куууул хомо хейтъри, заповядайте у дома на село, на селския кенеф на дупката са се образували сочни висулки да ги по похапнете жадно жадно, така може излизащото от устата ви да стане даже малко по не гнусно +цунки
гост

2016.06.14 | 17:22

2
Това проклето място трябва да бъде опожарено и сринато до основи - въпросният клуб, а тия гейове и всичката друга измет покрай тях да бъдат лекувани защото са извратени. Да бъдеш хомосексуалист е въпрос на избор, никой не се ражда такъв. Хомосексуализма е извратеност и грях, наред с лъжата, убийството, алкохолизма некрофилията, педофилията и т.н. .Тая черна долна маймуна Обамата и неговата администрация насаждат греха за нещо нормално, сеят разврат и перверзия на поразия, опитвайки да пробутат това и в Европа наричайки го ценности - ха, виж го ти черния маймун проклет! Не на исляма, не на джамиите, не нагейовете и лесбийките, не на извратеността!
sd

2016.06.14 | 14:20

1
Не схшанах - брат ти е умрял от СПИН, а ти във негава памет, и подтикната от личната драма отваряш гей бар ?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини