Kатастрофа с трактор отне живота на млад мъж

  • 09 юни 2016 16:13

  • 19050
  • 1
Kатастрофа с трактор отне живота на млад мъж
©

28-годишен мъж е починал след катастрофа на пътя с. Козлодуйци - Добрич. Това съобщиха от ОДМВР - Добрич.На 8 юни, около 13.40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Козлодуйци посока град Добрич. На място е установено, че товарен автомобил със софийска регистрация, управлявана от М. П. (на 28 г.) се удря в движещия се пред него трактор с прикачено ремарке, информира "Дарик".

След настъпване на произшествието двамата водачи слизат да установят нанесените щети по МПС. Движещ се в същата посока лек автомобил, управляван от М. И. (на 26 .г) от град Добрич заобикаля спрелия лек автомобил, участник в ПТП-то, и се удря челно в ремаркето, теглено от трактора. Вследствие на удара тежко е пострадал возещия се на предна дясна седалка в ударилия се в ремаркето автомобил И. И. (на 28 г.) от град Добрич.

Същия е транспортиран от екип на ЦСМП град Добрич в спешно отделение, където по-късно почива. В хода на работа е установено, че водача на трактора Д. Д. ( на 51 г.) от град Добрич не притежава категория за управляваното от него МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР - Добрич.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
19050 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
анонимен

2016.06.14 | 21:53

1
тоя главанак които е задмнал спрелия автомобил се е движил със40км можее биии илиии умножено ,ПО триии сиганска им работа

Добави коментар

Водещи новини