Вижте подробности за престрелката в "Слънчев бряг" от специалния брифинг (обновена+аудио)

  • 09 юни 2016 13:08

  • 34597
  • 5
Вижте подробности за престрелката в "Слънчев бряг" от специалния брифинг (обновена+аудио)
©

10 са задържаните за стрелбата в Слънчев бряг, при която беше убит гарда на Митьо Очите – Александър Алексиев, а самият той беше тежко ранен. Намерено е и оръжието, с което е извършено убийството. Това стана ясно от пресконеференция на административния ръководител на Апелативна прокуратура в Бургас Любомир Петров, на ръководителя на Окръжна прокуратура-Бургас Калина Чапкънова и на директора на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов.

Още днес ще бъде повдигнато обвинение. Иззети са записите от камерите в района на ресторант „4YOU”, в което избухна кървавия скандал. Според директора на ОДМВР Калоян Калоянов се потъврждава версията, лансирана от главния секретар на МВР комисар Георги Костов, че поводът за конфликта е скандал за паркомясто. Установено, че по-рано през деня вчера е бил нанесен побой на приближен на Очите.

„Версията не е само една, нито една версия не е на сто процента потвърдена. Версиите са няколко. Не е изключена и евентуална икономическа версия за преразпределение на пазара на наркотици“, каза прокурор Чапкънова. Според старши комисар Калоянов са задържани три лица, които са били в болницата. „За част от тях имаме основание да смятаме, че са участници в инцидента. Освен тях са задържани още няколко лица, с които се работи, но нямат съпричастност към инцидента.

В момента извършваме издирвателни мероприятия.“, добави той. Единственият, който по време на стрелбата е бил с бронежилетка, е бил Димитър Желязков. Един от изстрелите е попаднал в нея.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
34597 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
gost

2016.06.11 | 17:02

5
Burgas-nai hubaviiat grad za jiveene...na mutrite.
beIN SPORTS

2016.06.11 | 02:49

4
Amazing Water Sport's________:P
анонимен

2016.06.10 | 10:02

3
рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА ,каквото каже гл,секретар е вярно а хората са балъци като тия олиго..ни на4ело с вожда им, същото беше и в лясковец
gost

2016.06.10 | 09:43

2
Politicite izbivat pomoshtnicite si.
Защо за битови

2016.06.09 | 19:27

1
престъпления не се задействате толкова бързо?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини