Окончателно остава в ареста полицаят, обвинен за убийството на родителите си

  • 09 юни 2016 12:29

  • 2538
  • 0
Окончателно остава в ареста полицаят, обвинен за убийството на родителите си
©

Пловдивският апелативен съд потвърди решението на Окръжния съд и остави в ареста обвинения в убийството на родителите си полицай Венцислав Караджов. Мярката е окончателна.

Въпреки оспорването на доказателства по делото от страна на защитата на обвиняемия, съдът прецени, че са налице достатъчно аргументи за извършване на предполагаемо престъпление.

Припомняме, че родителите на Караджов бяха намерени мъртви в пловдивския квартал "Христо Смирненски" през май. По-късно той бе задържан и срещу него бе повдигнато обвинение за предоставяне на оръжие на сина му, който е непълнолетен. Детето се е учило да стреля край вилата на полицая в пловдивско село. 

На 3 юни Венцислав Караджов бе привлечен като обвиняем за убийството на родителите си. Обвинението срещу него е, че е умъртвил майка си Божура Караджова и баща си Цветан Караджов, като убийството е извършено предумишлено и с користна цел.

В понеделник се очаква да бъде повдигнато обвинение на 15-годишния син на Караджов по другото дело - за използване на огнестрелно оръжие от малолетен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2538 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини