Бодигардът Александър е застреляният при стрелбата срещу Митьо Очите (видео+снимки)

  • 09 юни 2016 06:20

  • 52538
  • 6
Бодигардът Александър е застреляният при стрелбата срещу Митьо Очите (видео+снимки)
© Булфото

Престрелката, при която пострада Димитър Желязков - Очите, е след спречкване "на 30-40 души от обкръжението му" и десетина души от "обкръжаващи заведението", заяви главният секретар на МВР Георги Костов.

Бодигардът Александър е разстреляният в Слънчев бряг мъж, чиято самоличност не бе известна. Той е бил в най-близкото обкръжение на Митьо Очите и е бил неотлъчно до него като телохранител. Според неофициална информация гардът Александър е убит в градината на ресторант "4 you". Той е бил зад гърба на Очите и на практика е поел куршумите вместо него като щит, пише "Стандарт".

Разследващи смятат, че стрелбата е била насочена основно срещу Очите и той е бил единствената мишена. Според полицаите става въпрос за умишлен опит за убийство срещу Желязков.

Очите и хората му са пристигнали в ресторанта буквално минути преди престрелката. Куршумите ги засипали като дъжд още преди да успеят да седнат на масите. Не е изключено стрелците да са ги чакали от засада.

Според неофициална информация килърите са били поне трима. От полицията все още се въздържат да съобщят посоката, от която са долетели куршумите.

Престрелката, при която пострада Димитър Желязков - Очите, е след спречкване "на 30-40 души от обкръжението му" и десетина души от "обкръжаващи заведението". Това съобщи току-що пред журналисти главният секретар на МВР Георги Костов.

По думите му престрелката е заради битов скандал, но не е изключено да става въпрос и за неизяснени бизнес отношения.

Комисар Костов потвърди новината, че един е убит при престрелката, но отказа да съобщи името му, а освен Димитър Желязков - Очите други двама са ранени.



Състоянието на Желязков е най-тежко. Той е стабилизиран, но все още има опасност за живота му, уточни комисар Костов. Главният секретар на МВР поясни, че стрелбата е станала вътре в заведението "4 You".

Георги Костов бе категоричен, че стрелбата срещу Митьо Очите няма нищо общо със зрелищните арести, извършени преди седмица.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
52538 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.06.10 | 15:59

6
Избийте се, като няма правосъдие за вас ваща .... .

2016.06.10 | 13:27

5
Приликите между свинята и мутрата са много,но най-съществената е че никога не умира от старост.
Byrgaski byxal

2016.06.10 | 13:27

4
митьо нали е ухо той е изпял Мечков “новата мафия в Бургас“ и оня си отмъщава
gogo

2016.06.10 | 09:36

3
porednata nemosht na balgarskoto pravosadie...jiveem v nai gadnata prestapna darjava na sveta.. BALGARIA zagiva.
геро

2016.06.10 | 09:36

2
Всеки тъп падарин знае че някога може да гушне букета-какво толкова така искал.

2016.06.10 | 09:35

1
Влезеш ли в неприкосновената частната собственост с бухалки ,брадви ,трябва да знаеш ,че си мъртав . .Това трябва да се пише като текст в закона

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини