Патрулка сгази пешеходка, строши и крака

  • 29 ноември 2011 20:49

  • 5833
  • 13
Патрулка сгази пешеходка, строши и крака
©

На една от централните смолянски улици полицейски автомобил е блъснал пешеходка.

Четири патрулни автомобила и линейка са отишли на мястото на инцидента. Жената, пострадала в произшествието е от Смолян, на 36 години. Във връзка с произшествието улицата е била затворена за движение, а автомобилите пренасочени през обходни маршрути. За час движението в Смолян е било силно затруднено.

От Областната дирекция на МВР в града съобщават, че жената е със счупен крак и й предстоят още прегледи, за да бъде установено точно здравословното й състояние.

Последвайте канала на

Novini.bg
5833 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Пешо

2013.07.29 | 12:56

13
Полицаите уж са пазителите на закона и реда, а те най-много не ги спазват.
srhty

2013.07.29 | 12:56

12
Вие пък като, че ли не знаете, че винаги шофират с нарушения. Винаги. Минават на червено, влизат срещу знак " Забранено влизането " при това явно и нагло. Живях в Италия, шофирал съм в Австрия, Чехия, Словения, Хърватска, Сърбия, Гърция, Македония, Румъния, Украйна и Русия и никъде не видях полицаи да нарушават правилника за движение така безцеремонно както нашите.
Мен

2011.11.30 | 09:42

8
А така! Ся да видим, патрулката карала ли е с 'несъобразена с пътните условия скорост'!!!

2011.12.01 | 11:32

11
Ами може и да е карала с несъобразена скорост. Особено ако е отивала на сигнал, подаден от някой "добросъвестен" като Вас, дето е решил да се напие и между другото да се сбие с някой роднина. Но обаждайки се пледира за "спешност". Понеже в суматохата му е "изчезнала" личната карта. Вместо съжаление към пострадалата се забелязва и преобладава злобата към "виновните".

2011.11.30 | 09:42

9
Конкретен случай с мен -правех завой надясно навлизайки в малка тясна улица. Една възрастна жена се подхлъзна на края на тротоара и крака и попадна под задната ми гума.Изкараха ме виновен защото не съм карал със скорост с която бих могъл да предотвратя произшествието.Както и да кара всеки един от нас простосмъртните при среща с пешеходец винаги шофьорът го отнася.Не е ли така?Тааа патрулката дали се е движила със скорост съобразена с пътните условия.Хайде сега да видим.
absurd

2011.11.30 | 22:27

10
Ама ти какво си мислиш, че е само това и че има правда ли? Не, нито правда нито си застрахован ако спазваш правилника! Представи си следното: движиш се на път с предимство. Наближаваш пресечка, която е път без предимство. По нея се движи автомобил и въобще не спира. Удря се в теб и кривите теникетата до неузнаваемост. Пристигат полицаите и на кого пишат акта? НА ТЕБ! Защото се движиш на пътя с предимство! Сега разбра ли? Как става. Ами когато се движиш на пътя с предимство си длъжен да гледаш знаците на пътя без предимство! В случая знакът е бил откраднат и онзи идва десностоящ. Така че не гледай пътя си, ами наблюдавай знаците в гръб, те затова са в специални фигури, за да се разпознават в гръб. Друг случай. Изпреварва те лека кола. В случая колата се кара от една неграмотна патка! Та... патката докато те изпреварва решава да даде пълен десен волан за да те избута от пътя. Блъска се в теб. Идват полицаите. На кого пишат акта??? Ами... НА ТЕБ разбира се! По коя точка? Ами... "неправилна маневра". Защото се движиш на пътя си. А тя си те засича, тъй като изспуска да спре пред рибарския магазин да напазарува от него. Става за миг, няма и предупредителен сигнал като мигач! Както си вървиш - "ЛЮС" във теб. Казват, че не съм ги пропуснал, че трябвало да бъда изцяло в дясната лента. Ако съм бил там щели да пишат акт на нея! Но прекъснатата осева линия е застъпана, а ние нормално се движим по средата, тъй като вдясно има спрели коли. Смятах, че ще изкарат, че не е завършила маневрата си изпреварване или че изпреварва при недостатъчно странично разстояние. Всъщност бях спрял в покой за да я пропусна, тя ме задминава и аз тръгвам паралелно с нея в права посока. Повярвай ми, при стълкновения отдясно отляво полицаите съдят само по лентата в която се двиши превозното средство. Ако си в твоята лента нямаш проблем! Така че мойто момче, утре като те изпреварвам ако не ми бендисваш мога да те блъсна отстрани за да те избутам от пътя. Акта за теб разбира се...............! :))))))))) Само трябва да те сваря когато си застъпал осевата линия! Хай честито на всички лоялни шофьори! :D
Ястреб на задната седалка

2011.11.30 | 09:37

7
Родната полиция ни пази-гази? :D

2011.11.30 | 09:37

6
Нищо не се казва за образувано досъдебно производство, за изясняване на случая или каквото и да е било друго. Утре ще се окаже, че са били с включени светлини и жената е виновна.
123

2011.11.30 | 09:27

5
Жената е опитала да направи атентат и се е хвърлила под колата,но не е успяла ..........сега сериозно,едва ли ще изкарат полицаите виновни за това,ще кажат че жената е пресичала на непозволено място или нещо друго
goshko piroshko...

2011.11.30 | 09:27

4
sajelqvam brat.... razresheno nerazresheno za presichane SHOFIORA PAK E VINOVEN !.... pone spored napisanoto v zakona.... tova ne e magistrala tai che smotanite ushaci da si go otnesat.... sled kato shofior shte e vinoven ako butne peshehodec presichasht prez 6 lentov bulevard (dokato ima podlez koito E RESHIL CHE GO MURZI DA GO POLZVA) sum dostatachno ubeden che v SMOLQN ili kadeto e tfa nqmat poveche ot 4 lentovi bulevardi tui che AIDEEEEEEEE

2011.11.30 | 09:26

3
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
4

2011.11.30 | 09:26

2
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на Футболната игра , влез и закупи своят любим футболен екип 2011/2012 !
ХИМН НА МВР

2011.11.30 | 09:25

1
НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИИИ

Добави коментар

Водещи новини