Камен Донев представя "Работно време"

  • 29 ноември 2011 20:14

  • 2821
  • 0
Камен Донев представя "Работно време"
©

Камен Донев ще представи новия си спектакъл "Работно време", продължение на "Почивен ден", на 1 декември на сцена "Сълза и смях", съобщи Народен театър "Иван Вазов".

В новата постановка персонажите от "Почивен ден" се срещат със семейство на емигранти от Аржентина, което поражда абсурдни и комични ситуации между персонажите.

"В пиесите най-често се занимавам с абсурда в ежедневието, в бита", коментира режисьорът и автор Камен Донев на сайта на Народния театър. "Интересува ме желанието на човека да се спаси от предметния свят и да отлети за един друг космос, където няма закони и земно притегляне. Това са мечтите на хора, които са прекалено обвързани с това да се справят с живота си."

В ролите са Антон Радичев, Мария Каварджикова, Зафир Раджаб, Илиана Коджабашева, Валери Йорданов, Марта Вачкова, Карла Рахал, Захари Бахаров и други.

"Подобно на другите герои, така и моят е доста побъркан", казва за dnevnik.bg актьорът Валери Йорданов, режисьор на актуалния български филм "Кецове". "Те са се променили, особено в психофизически план. Тъй като всички актьори играем и се снимаме на много места, работата с Камен Донев беше много бърза и натоварена, но като цяло много се забавлявахме и се надяваме публиката да се забавлява с нас също."

Саундтракът е композиран от Стефан Вълдобев и изпълнен от "Михаил Йосифов Секстет", а костюмите са дело на Чавдар Гюзелев.

Спектакълът ще се играе също така на 13 и 19 декември.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2821 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини