Полицаят от Пловдив с обвинение за умишлено убийство на родителите си

  • 03 юни 2016 14:06

  • 26944
  • 3
Полицаят от Пловдив с обвинение за умишлено убийство на родителите си
©

Окръжна прокуратура-Пловдив ще повдигне обвинение на полицая Венцислав Караджов за убийството на родителите си. Това обявиха от Окръжна прокуратура в Пловдив.

Обвинението са за умишленото убийство на му Божурка и Цветан Караджови. Още не е ясно дали съпругата на полицая ще се сдобие с обвинение за съучастие, или ще бъде пусната от ареста.

Адвокатката на полицая Зоя Тошкова потвърди информацията пред Блиц. Защитата на Венцислав посочи, че няма доказателства за вина на младите Караджови.

Припомняме, че съпрузите бяха открити застреляни в дома си в пловдивския квартал „Смирненски”преди повече от две седмици. Оттогава единственият заподозрян е синът им Венцислав, с когото те са имали спор за имот. Полицията смята, че извършител е именно полицаят, а неговата съпруга му е била съучастник.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
26944 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.13 | 20:00

3
Найпосле ,достигнаха до истината ,а тя се знаеше миг след разтрела на майка и баща ,за да живе престъпника необезпокояван от родителите си .

2016.06.13 | 20:00

2
Какво може да се очаква от един боклук взет от улицата за да въдворява ред в държавата .Един нормален ,възпитан ,образован професионален служител никога не би постъпил като него .За такава решимост не е неоходимо акъл ,какъвто тоя няма и за това ,до като е време със средно образование никакъв служител на реда .
Емигрант

2016.06.03 | 21:03

1
ЕЕЕЕЕ , наистина ли , ц ц ц ! На никой не му се вярва това това!

Добави коментар

Водещи новини