Нинова: Героите не умират, защото те вдъхновяват и днес

  • 02 юни 2016 11:33

  • 1513
  • 4
Нинова: Героите не умират, защото те вдъхновяват и днес
©

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и десетки социалисти почетоха паметта на Христо Ботев във Враца, съобщиха от пресцентъра на БСП. Те присъстваха на честванията, посветени на българския поет и революционер и последвалия тържествен митинг-заря. Социалистите поставиха цветя и венци пред паметника на Ботев в центъра на града и се поклониха пред подвига му.

По повод деня на Ботев председателят на левицата заяви: „Поклон пред великото дело на Христо Ботев! Българинът, който с вярата на поет и със смелостта на революционер превърна свободата на народа си в своя кауза. Краткият му живот е съвършен пример за характер, воля и патриотизъм, за стремеж към просвета и човешки прогрес. За героите няма смърт, защото те вдъхновяват и днес - любов към родината и нетърпимост към потисничество. Вечна да бъде паметта на Ботев, на героите, дали живота си днес да я има България!”.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се срещна и с десетки граждани на Враца, които споделиха с нея своите ежедневни тревоги и проблеми и потърсиха подкрепата на левицата. Председателят на БСП се срещна и с партийния актив от общината и областта, пред който пое ангажимент да работи за укрепване на партията, за да може левицата да продължи да се бори за интересите на хората.

По време на посещението си във Враца лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за бе придружена от депутатите от левицата: Георги Божинов, Иван Ибришимов, Кирчо Карагьзов, Михаил Миков, Радослав Стойчев, областния председател на БСП- Враца Делян Дамяновски и общинския председател на левицата Цветелина Дамяновска, общински съветници от групата на БСП, младежи от МО в БСП-Враца, десетки членове и симпатизанти на партията.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1513 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
дааа

2016.06.02 | 17:10

4
Вдъхновяват ви да крадете още по безогледно!!!

2016.06.02 | 17:10

3
отвратителна е тая другарка
ARSENAL

2016.06.02 | 17:09

2
Никакви герой не сте ,а само сте ПЪЛНИ МОШЕНИЦИ.
МИЛИОНЕРИТЕ В БСП И НИНОВА

2016.06.02 | 17:09

1
Наистина сте герои другари социалисти. Вие набързо станахте милионери капиталисти и окрадохте милата ни родина. Гергов, Добрев, Янков...... все герои. Едни социалисти не могат да си купят хляба ,а други са милионери олигарси. как така другари ? С честен труд ли станахте милионери ?

Добави коментар

Водещи новини