Курортите въвеждат нови цени на паркирането по морето

  • 01 юни 2016 20:21

  • 2578
  • 0
Курортите въвеждат нови цени на паркирането по морето
© Novini.bg

С началото на лятото идват и нови цени за паркиране по курортите край морето. За спазването на правилата почти навсякъде ще работят паяци.

От днес в Слънчев бряг се въвеждат платено паркиране и бариери. И тук като в Бургас работи „синя зона”, съобщава Нова телевизия.

Вече час престой, платен чрез SMS, ще ни струва 1,50, а чрез монетния апарат - 2 лева. За неплатилите има скоби, които ще ни струват 25 лева, а ако паякът вдигне колата ни, ще трябва да платим 50 лева.

Най-евтино е в държавните паркинги в комплекса. Там има 500 места. Ако оставим колата си за седмица ще платим 60 лева. Близо 700 са паркоместата за туристите, които искат да посетят Несебър. В Стария Несебър няма да ни сложат скоба, ако сме паркирали неправилно на улицата. Паякът ще ни вдигне колата и ще ни я върне срещу 36 лева. В Поморие вече работят 8 паркинга, ще се плаща само в два от тях. В Поморие паякът ще ни струва 48 лева.

Репатриращи машини ще работят още в Созопол, Приморско и Царево. Във Варна и това лято няма работеща синя зона. В централната част има четири общински паркинга с общо 270 места. Цените за паркиране са 2 лв. за първия час и 1 лв. за всеки следващ. За денонощие цената е 12 лв.

В Златни пясъци цените за парко място тръгват от 2 лева на час. За 24 часа престой цената е от 5 до 10 лева. На територията на комплекса работи и паяк. Преди да тръгнете към морето проверете дали хотелът, в който ще отседнете разполага със собствен паркинг. Ако не разполага, проверете къде се намират обществените паркинги и какви са цените там, за да ви излезе най-евтина почивката.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини