Блъснат пешеходец е с опасност за живота

  • 29 ноември 2011 10:18

  • 816
  • 0
Блъснат пешеходец е с опасност за живота
© Булфото

26-годишен пешеходец от ивайловградското село Белополци е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера около 17.00 часа в селото е станал инцидент между товарен автомобил "Даф", шофиран от 22-годишен младеж от село Жълти бряг, който при извършване на маневра на заден ход е ударил преминаващия зад товарната кола пешеходец. От удара пострадалият е с фрактура на таза, спукан пикочен мехур и травматичен шок. Настанен в МБАЛ-Кърджали.

Още едно катастрофа е станало тази сутрин в 2.00 часа край село Манастир с лек автомобил "Мицубиши". При пристигане на автопатрула на мястото на произшествието са установени двама мъже – 31-годишен хасковлия и 29-годишен жител на град Неделино. До момента е известно, че колата е излязла извън пътното платно, ударила се е в бетонна канавка и отново се е върнала на платното за движение.

От удара са настъпили сериозни материални щети по автомобила, а мъжът от Неделино е с комоцио, счупено дясно ребро и охлузни рани по главата. Настанен е в МБАЛ-Хасково с опасност за живота. Хасковлията е със счупени носни кости и рана на горна уста, прегледан и освободен за домашно лечение. Днес пътните полицаи ще установят кой е управлявал колата и каква е причината за произшествието. Образувани са досъдебни производства.

Последвайте канала на

816 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини