Мъж вилня в кафене, прободе с нож двама клиенти

  • 26 май 2016 21:36

  • 17567
  • 1
Мъж вилня в кафене, прободе с нож двама клиенти
©

Kървав екшън се е разиграл в кафене в централната градска част на Банско. След саморазправа с клиент на заведението известният с буйния си нрав в града Михаил Рупчин извадил нож и започнал да вилнее. Рупчин, известен в Банско с прякора Фъшка, насочил агресията си и срещу останалите посетители в заведението.

Възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. Разяреният мъж размахвал ножа, без да се съобразява кой е пред него, и отправял непрекъснати заплахи, пише struma.bg.

В резултат на инцидента са пострадали двама. По-сериозно е пострадал 26-годишният Радослав Вишанин, който е с прободна рана в областта на гърдите. С порезна рана на врата е 24-годишният му приятел, също от Банско. Двамата са транспортирани в Спешен център - Разлог, където им е оказана първа помощ. Вишанин е оставен в болничното заведение под наблюдение, а приятелят му след прегледа е освободен за домашно лечение.

Сигнал за разигралия се екшън е подаден и в местното полицейско управление и пристигналите на място полицейски служители успели да тушират напрежението. Рупчин е задържан със заповед до 24 часа. За случая е уведомена и Районната прокуратура, която е образувала досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129, ал. 2 от НК - за нанасяне на средна телесна повреда.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
17567 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.28 | 01:00

1
Има ли място сред хората за такива боклуци?

Добави коментар

Водещи новини