Обгазиха Рачков в Южния парк

  • 20 май 2016 07:58

  • 9225
  • 0
Обгазиха Рачков в Южния парк
©

Не само забавен, но и безстрашен е Димитър Рачков. Той нагази в 50 кг боклук и бе порядъчно обгазен, за да заснеме новата кампания на екоминистерството в Южния парк, пише в. "Монитор".

Екипът на „Глобул филмс“ дебнел слънчев ден от месеци и събирал боклуци всякакви – обелки от портокали, пластмасови шишета и така докато се напълнили 2-3 стандартни кофи равни на около 50 кг. Хората на Маги Халваджиян ги изсипали на полянка в парка и понеже духал вятър, често се налагало да събират връщат реквизитния отпадък обратно към комика. Той трябвало да опази жълто цвете и да покаже паралела на двата свята, които избираме – дали да живеем чисто или сред смрад.

Това е кампанията „Яко е да си еко“ на министерството на околната среда, която адресират предимно към децата. Хлапетата се състезава на олимпиади по градове и победителите ще имат срещи с Рачков и Зуека още от следващата седмица. Любимите им актьори ще изнасят спектакли по темата, за да информират и забавляват тийнейджърите.

По време на снимките Рачков претърпял мощно обгазяване – с ароматен пушек, за да бъде картината автентична.

Преди време се появи не много обоснованото подозрение, че Рачков е син на екоминистърката Ивелина Василева, която реално е с 3 години по-голяма от него – защото и двамата са от Бургас. Затова в типичния си, неповторим стил Рачков запитал хората от екипа й, които дошли на терен: “Мама как е?“ Минувачите пък постоянно го заговаряли и му се радвали и затова кадрите отнели и малко повечко време.

Клипчето ще се завърти по телевизиите до дни.

Последвайте канала на

Novini.bg
9225 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини