Веселин Маринов: Като съм щастлив, се раздавам

  • 28 ноември 2011 08:57

  • 3834
  • 3
Веселин Маринов: Като съм щастлив, се раздавам
©

Певецът Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши се разплака в ефира на сутрешния блок на БНТ, коята организира виртуална среща с бившия му преподавател Петър Димитров от Музикалната академия в София. В момента Димитров живee в Бока Ратон, Флорида.

Пешо обади ми се на всяка цена като се върнеш в България. Искам да ти подаря много песни. Ако не беше ти, едва ли щеше да ги има, разплака се от вълнение изпълнителят, който на 1 декември организира голям концерт в зала 1 на НДК. Той е по повод 30-годишнината от изявите му на музикалната сцена.

Аз се разревах тука, просто много се развълнувах, каза още Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши, който преди седмици се раздели с втората си съпруга Цветанка. Певецът я заряза заради съмнения, че му изневерява. На признанието му, репортерката отвърна, че явно е много емоционален човек.

Остават 3 дни до концерта ми. Много концерти съм правил в зала 1 на НДК. Избрахме датата 1 декември, защото на 2 декември преди 30 години беше първият ми ангажимент в град Видин. Тогава пътувах цяла нощ от Видин до София с актрисата Татяна Лолова. Бях много притеснен, тъй като за първи път идвах в столицата, спомня си днес изпълнителят. Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши заяви, че израстването в българската естрадна музика дължи на своя труд и таланта, който му дали неговите родители.

Според него най-силните произведения се получават, когато човек е нещастен, но когато самият той е щастлив, се раздава на сцената.

От предаването става ясно, че денят на певеца започва в 6, 15 часа със сутрешен крос. В 9 часа той вече е в офиса си, където секретарката му съобщавала за дневните му ангажименти.

Последвайте канала на

3834 3

Коментари 3

Добави коментар
фен на певеца

2012.11.21 | 18:10

3
Най-добрия български изпълнител , който се раздава до край! :)
haripoter

2012.11.21 | 18:08

2
По отвратителен човек от теб, няма! Плюя на славата ти!
ac

2011.11.28 | 14:03

1
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - - ЗАКУПИ ЛЮБИМАТА ФУТБОЛНА ФЛАНЕЛКА СЕЗОН 11/12- 59.99лв !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини