Убиха 25 пакистански военни при атака с натовски хеликоптери (обновена)

  • 26 ноември 2011 07:44

  • 1205
  • 0
Убиха 25 пакистански военни при атака с натовски хеликоптери (обновена)
©

Двама офицери са сред е сред 25-те пакистански военнослужещи, убити при атаката на хеликоптери на НАТО през изминалата нощ срещу пост на пакистанската армия близо до границата с Афганистан, съобщи Франс прес, като се позова на източници от силите за сигурност в племенния район Мохманд и на висш военен от Пешавар.

По-рано Ройтерс съобщи, че хеликоптери на НАТО от Афганистан са навлезли в  Северозападен Пакистан и са атакували военен контролен пост  близо до границата, при което са убити осем пакистански войници  и четирима са ранени.

Военен говорител потвърди, че при атаката снощи в племенния пакистански район Мохманд е имало жертви, но без повече  подробности. Говорител на силите на НАТО в Кабул заяви, че  коалиционните сили знаят за инцидент край границата, но събират повече информация.

Асошиейтед прес припомня, че миналата година американски  хеликоптери случайно убиха двама пакистански войници близо до  границата, което накара Пакистан временно да я затвори за  доставките, преминаващи през страната за силите на НАТО в Афганистан.

Последвайте канала на

БТА
1205 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини