Цветанов: Днес повече от всякога ние се нуждаем да бъдем заедно

  • 25 април 2016 17:10

  • 1092
  • 2
Цветанов: Днес повече от всякога ние се нуждаем да бъдем заедно
©

Днес повече от всякога ние се нуждаем да бъдем заедно във взимането на трудните и непопулярни решения. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ, заместник-председател на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП, предаде „Фокус”.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа приветства всички с добре дошли в София и България.

„Ще бъда изцяло солидарен с казаното от министър-председателят Бойко Борисов и действително на подобни формати, които са свързани с кампанийните мениджъри на партиите от ЕНП, много е важно да бъдем обективни, да бъдем градивни и да можем действително да противодействаме на зараждащия се популизъм, който има днес в Европа“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му, фактът, че са се създали партии като ПОДЕМОС и СИРИЗА, означава, че има нови предизвикателства пред ЕНП и пред всички системни партии. „Това, което прави впечатление, е ,че всяко едно непопулярно решение, което обаче води до развитието на ЕС, минава със съответното гласуване и то трябва да бъде подкрепено от системни партии или политически семейства, които действително мислят градивно. Точно затова ЕНП като най-голямата политическа формация в ЕП, те винаги се натоварват с най-големите отговорности“, посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му, това води до действително популистки явления, които получават определен стимул, за да водят политика, с която се стремят да спечелят гласове, но не и да решават проблемите, които стоят пред хората. „Точно затова съм изключително впечатлен, че ЕНП успя да направи една цяла, централиризирана кампания за европейските избори 2014 г.“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той благодари на всички представители от централният офис на ЕНП, защото по думите му, е имало възможност представители на съответните партии, които членуват в ЕНП да имат своите представители в офиса и да могат да координират съответните медийни изяви и всичко, което трябва да повишава избирателната активност.

„Днес повече от всякога ние се нуждаем да бъдем заедно във взимането на трудните и непопулярни решения и затова ние ще направим всичко възможно в тези дебати, които ще бъдат днес или утре да можем действително да очертаем новите перспективи и това, което стои като реално предизвикателство пред всички партии в ЕНП“, добави Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1092 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.25 | 22:36

2
Заедно за да могат да крадат повече!
DOGAN GO NAXAKA QKO V PUT.KATA NA KURVA BOIKOYGLY

2016.04.25 | 21:17

1
Toq pederast 3aedno s Boiko kurvata se klanqt v Djamiite na Dps

Добави коментар

Водещи новини