Шофьорът, врязал се с ТИР в бензиностанция: Стана ми лошо, не съм камикадзе

  • 23 април 2016 13:30

  • 10519
  • 3
Шофьорът, врязал се с ТИР в бензиностанция: Стана ми лошо, не съм камикадзе
©

Шофьорът на ТИР-а, който се вряза в бензиностанция на магистрала "Тракия" проговори пред Нова телевизия.

Припомняме ви, че в петък той се блъсна с ТИР-а си в кола, спряла до колонка на бензиностанцията и причини сериозен пожар, който изпепели търговския обект. За щастие, инцидентът се размина без пострадали.

„Исках да паркирам на паркинга на бензиностанцията и ми стана лошо, не си спомням какво е станало след това. Помня само, когато камионът беше вече обхванат от пламъци и се борих за живота си, за да изляза. Започнах да се задушавам”, разказа Наско Нешев.

„Не съм го направим нарочно, не съм камикадзе”, подчерта 45-годишният мъж. Той ще остане още два дни в болница. От прокуратурата съобщиха, че той няма да бъде задържан, а срещу него няма да бъде повдигнато обвинение.

Едва около обяд днес приключи аварийното източване на горивото от изгорялата бензиностанция. Предстои резервоарите да бъдат напълнени с вода. Достъпът до изгорялата метална конструкция на бензиностанцията е ограничен, тъй като тя всеки момент може да рухне.
По случая тече досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10519 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
срам

2016.04.25 | 08:53

2
АМИ НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ, МА КАТО ГО ГЛЕДАМ, ТОЯ МАЙ НЕ Е ИЗТРЕЗНЯВАЛ НАПОСЛЕДЪК И МУ Е СТАНАЛО ЛОШО ОТ ПИЕНЕ ИЛИ НАПРАВО МАЙ СИ Е ЗАСПАЛ СЛЕД НЯКОЙ ЗАПОЙ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ ПО ПЪТИЩАТА Е СТРАШНО ОТ ПИЯНИ, ДРОГИРАНИ И ТАКИВА БЕЗ ИЛИ С КУПЕНИ КНИЖКИ И НИКОЙ НЕ ВЗИМА АДЕКВАТНИ МЕРКИ!
ВАЖНО

2016.04.25 | 08:53

3
СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ ТИ.
Kamikazeeeeee

2016.04.25 | 08:52

1
Много весело се държа в интервюто (след като е разбрал че няма да го съдят) все едно се е спасил от Темида - демек отървал кожата. Сега обаче никой не казва на епилептика дали ще му вземат книжката или ще продължи да си припада по родните ни пътища. Но като се замисля може да го направят пилот в гражданската авиация - Ислямска Държава търси подобни кадри да карат самолети - важното е да излети за кацането се не бой :)

Добави коментар

Водещи новини