Джоли се превърна в ходещ скелет

  • 24 ноември 2011 21:05

  • 6461
  • 4
Джоли се превърна в ходещ скелет
© Интернет

На път да се качи на частния си самолет след семейна екскурзия до Виетнам миналата седмица, на очевидци им се стори, като че Анджелина Джоли е по-слаба от всякога.

Облечена в свободна, червена рокля, пристегната в талията, актрисата показа изнемощялото си тяло и ултра слаби ръце. Болезнено слабата Анджелина вече тежи само 43кг. за височината от 173см.

И докато тя залинява все повече и повече, източници споделят, че актрисата рядко изяжда цяло ястие, а и доста често забравяла да яде, пишат от т paparazzi.bg.

Последвайте канала на

6461 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.12.27 | 20:02

4
Някои хора така и не се научиха да правят разлика между слаб и изнемощял, а разликата е огромна! Както и не разбраха какво значи да залинееш...това значи да си болен и да ставаш все по-болен, да си отиваш, с две думи. Това, че Анджелина е решила да бъде по-слаба си е лично неин избор и никой не я е питал дали всъщност така не се чувства прекрасно? Като гледам последните и "слаби" снимки изобщо не ми прилича на линееща умираща жена! Освен това, съм убедена, че не тежи 43 кг. Кой успя да я премери? Но важното е да се пишат цифри, за да изпадат читателите в потрес и да я плюят "красавицата вече е грозна". Колко "мило и почтено". Моето мнение е, че ръцете на жената трябва да са слаби и да приличат на ръце, а не на крака, защото има жени, на които ръцете им са колкото нейния крак, примерно и вероятно утре ще има "хвалебствена "статия и за тях. Затова, по-добре си гледайте във вашата паничка и оставете Анджелина да краси и огрява този свят, за всеки има място под слънцето. Спете спокойно :)))
Хм

2011.12.27 | 20:02

3
Наркотиците не прощават на никой....
Dessislava

2011.12.19 | 11:54

2
Защо хората вечно търсят зрелища и щастие в чуждото нещастие. Оставете я на мира тази жена! Нямате ли си ваш живот та се бъркате в нейния? Айде обратно по дупките, мекотели , безгръбначни и т. н.
katrin todorova

2011.12.08 | 18:24

1
ami pri tolkova deca e normalno!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини