Методи Анреев към Бъчварова: Кога ще има контрол по пътищата, мутрите не трябва да са с привилегии (

  • 15 април 2016 11:44

  • 2293
  • 4
Методи Анреев към Бъчварова: Кога ще има контрол по пътищата, мутрите не трябва да са с привилегии (
©

"Екипите от НСО са длъжни незабавно да накажат всеки, който пречи на пътищата. Това обаче не важи за българските мутри. Тези техни прояви на хулигантства са познати още от началото на демокрацията и наказания няма. Това каза от трибуната на парламента депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.

"Трябва техните доходи и данъци да се предоставят на НАП и да има контрол. Да им се направи пълна данъчна ревизия", добави той.

Депутатът на ГЕРБ попита Бъчварова дали МВР ще съзададе постоянен орган за следене на контрола по пътищата.

От своя страна министърът на втрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. каза, че се работи по случаите, извършват се проверки в НАП. Реагира се  адекватно за опазване на обществения ред, гоним резултати. Изготвяме и закон за движение по пътищата, като и за лицата, които използват ескорт при придвижване, заяви от трубуната на Народното събрание Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

"Под прякото ръководтсво на специализарана прокурата са проведени няколко акции за престъпление, относно данъчни измами. През 2015 година ГДБОП са установоли щети в размер на над 20 млн.лв., каза вътрешният министър.

Методи Андреев обясни, че вижда план, по който се действа, но неговият опит казва друго. "Много пъти в нашата държава започват акции, които след два месеца се приключват. От най-малкия пътен инцидент до най-големия трябва да следят нещата. Това трябва да е политика на българското общество", категоричен е той.

"Необходимо е усилие, закон и действия", така репликира Бъчварова на Методи Андреев. Бъчварова допълни, че съвсем скоро се предвижда да се направи закон за частните охранителни фирми, както и за лицата, които осигуряват кортеж.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2293 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.04.16 | 22:02

4
поредния платен боклук.

2016.04.16 | 22:02

3
този не го слуша главата .Само сменя партията но си същи ненормалник като Сугарев

2016.04.16 | 22:02

2
Такива като този създадоха мутрите след 1989 г. Сега е голям демократ .Ха ха ха.
ники

2016.04.16 | 10:37

1
как да има контрол кой да го извърши - мутрата или крадедеца

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини