Търсят биячите на шефа на АЕЦ "Козлодуй" с полиграф

  • 23 ноември 2011 21:26

  • 1044
  • 0
Търсят биячите на шефа на АЕЦ "Козлодуй" с полиграф
©

Специалисти от Института по психология на МВР са разпитвали с детектор на лъжата заподозрени за побоя над шефа на АЕЦ „Козлодуй” Александър Николов.

Цялата областна дирекция във Враца е по следите на нападателите, пише "Монитор".

„Имаме заподозрени лица, с които работим и проверяваме версиите им”, обясниха разследващи. Николов беше нападнат в понеделник вечерта, докато се прибирал към дома си. Един от извършителите посегнал с нож към шията му, но директорът на атомната централа успял да се предпази, при което биячът разпорил ухото му.

От районната прокуратура в Козлодуй съобщиха вчера, че по случая е образувано дело за умишлено нанасяне на средна телесна повреда срещу неизвестен извършител, за което законът предвижда до 6 години затвор.

Основната версия, която се коментира в енергийните среди, е, че причина за побоя над Александър Николов са предстоящи търгове за продажбата на ток на свободния пазар и за износ.

„Сашо е скромен инженер, със сигурност не е заради лична история. Най-логично е случилото се да е заради търговете за продажба на ел. енергия”, коментира колега на шефа на АЕЦ „Козлодуй”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1044 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини