Алексей Петров осъдил държавата не заради пари

  • 05 април 2016 10:09

  • 2044
  • 2
Алексей Петров осъдил държавата не заради пари
© Булфото

Не става дума за пари, дарявал съм много повече, заяви Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна на влизане в заседанието по делото "Октопод" по повод обезщетението от 9000 евро, които трябва да му бъдат изплатени от държавата по постановление на съда в Страсбург, информира "24 часа".

Той не отговори на въпроса ще поиска ли извинение от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за задържането му в акцията "Октопод" преди 6 години.

Преди седмица Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Антон Петров – Хамстера и братята Йордан и Пламен Стоянови – Дамбовците осъдиха в Страсбург държавата за над 100 хиляди евро обезщетение за задържането им.

Акцията по задържането на четиримата беше под ръководството на тогавашния вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Задържането им бе заснето и разпространено от пресцентъра на МВР. Според полицейски източници обаче целта на спецоперацията е била да изглежда респектиращо пред камерите, което е наложило повтаряне на някои от кадрите.

Съдът в Страсбург постанови обезщетение от 90 000 евро за братята Дамбовци и семействата им, 15 000 евро за Хамстера и 9000 евро за Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

"Става дума за над 100 хил. евро нематериални щети, а когато дойде времето за материални щети, тогава не зная какво ще стане", коментира Петров преди да влезе по заседание по делото "Октопод" срещу него и още четирима души за рекет. Петров обясни, че не става думи за парите и че е дарявал много повече в миналото.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2044 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Поли

2016.04.06 | 23:16

2
Да те са невинни и оправдани и ще съдят кого голям цирк голяма трагедия така ще е докато анцузи бухалки и проститутки провинциални ни управляват
ВАЖНО

2016.04.06 | 23:15

1
АБЕ КЪДЕЕ ОНЯ МЪРЗЕЛИВ СМРАД ОТ ЕЛЕНИТЕ...????

Добави коментар

Водещи новини