Преслава: Галена ми е болна тема

  • 01 април 2016 20:11

  • 9246
  • 2
Преслава: Галена ми е болна тема
©

Преслава коментира влошените си отношения със своята най-близка колежка - ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и. Двете не са си говорили след раздаването на годишните музикални награди на "Пайнер", на 2 март.

Тогава наградата за "Певица на годината" взе Преслава, а ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и обяви бойкот, като не присъства на церемонията, а по-късно вечерта , в личния си профил, пусна своя снимка с текст: "Здрава съм". С това показа, че умишлено не е отишла на наградите. Преслава за първи път говори за "тихата война" между нея и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
9246 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2016.06.19 | 08:17

2
Две кокошки под пробектора..... ко ко ко ко ко
Важно!

2016.04.14 | 12:10

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини