Адвокатката на болногледачката на милионера Георги Ройдов проговори

  • 29 март 2016 21:38

  • 3438
  • 0
Адвокатката на болногледачката на милионера Георги Ройдов проговори
© Булфото

Адвокатката на Недялка Бързакова, болногледачката на починалия в САЩ милионер Георги Ройдов, заяви от Флорида, че компанията ѝ е придвижила наследството на българина в САЩ и за тях случаят е приключен, съобщава „24 часа”.

“Не можем да коментираме повече”, обяви Лиза Хоп, която фигурира като адвокат на Бързакова в щатски регистър във Флорида. Хоп бе потърсена за коментар във връзка с обвиненията, които бяха повдигнати от българската прокуратура на дъщерята на българина - Иванка Ройдова, за подготовката за 6 убийства. Според обвинението Иванка набелязала за жертви брат си Стойчо и неговото семейство, които според нея били взели наследството на баща ѝ.

Преди дни Пловдивският окръжен съд наложи постоянен арест на 66-годишната жена, станала известна като Кървавата Иванка. По-голямата част от наследството е получила болногледачката Недялка в САЩ, обяви в съда Иванка. На въпрос наистина ли става въпрос за 4,5 млн. долара, Лиза Хоп заяви от Флорида, че не може да даде никакви обяснения от съображения за конфиденциалност.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3438 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини