Над 2000 европейски джихадиста се реят някъде, предупреди Чуков (видео)

  • 27 март 2016 08:56

  • 2815
  • 2
Над 2000 европейски джихадиста се реят някъде, предупреди Чуков (видео)
©

От приблизително 5000 европейски джихадиста, едва 2700 са идентифицирани, останалите се реят.

За това предупреди в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия арабистът проф. Владимир Чуков, който обсъди темата заедно с бившия вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според Чуков белгийските служби си противоречат с медиите.
„Трябва да се постави акцент на това защо се стигна дотук“, изтъкна той по повод атентатите в Брюксел.

„Проблемът в липсата на способност на ЕС да направи адекватен анализ е неспособността или нежеланието да се анализира генезисът на процеса“, посочи от своя страна Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„Ислямска държава като че ли има една съществена отлика от досега действащите терористични организации“, допусна той.

„За съжаление, ние институционализираме информацията към Ислямска държава. Кому беше необходимо веднага да кажем, че шофьорът, който е завел атентаторите до летището, веднага ги е разпознал? Друг някой ще отиде ли да каже утре, че ги е видял, ако веднага го издадат? Говорим за елементарна информационна хигиена“, категоричен бе депутатът от АБВ.

Той заяви, че не одобрява и среднощната демонстрация на МВР в София отпреди няколко дни.
„Не може в 12 часа през нощта да правиш акция без да имаш транспортна схема, по която да спираш движението. Неподготвени сме. Тази работа тръгва от семейството и училището и се връщам към тезата на ген. Михов как да подготвим децата“, коментира Петков.

За олелията създала се около хотел „Плиска“ в София пък депутатът бе изричен: „Това американците не може да си го измислят, това трябва да сме им го казали. Някой услужлив наш съратник е решил много бързо да обясни на американските си колеги“.

Последвайте канала на

2815 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
има много проникнали опасни

2016.03.27 | 17:51

2
Тука в региона два пъти видяхме" джихадисти" ниски кривокраки с генератори з а невидимост носят оръжия с които обсебват поени със спец наркотици /подавани като подсладители в безалкохолни.. Огледайте сега заснети кадри с бившия полицаи пострадал от обсебване/ на кадрите трябва да се намери джихадист обсебващ хора с нова техника/произведена след 2013 година ..

2016.03.27 | 17:49

1
Този сайт се превърна в лична фейсбук страница на Агент Гоце !

Добави коментар

Водещи новини