Осем месеца затвор за Кирил Рашков - младши

  • 22 ноември 2011 15:17

  • 4263
  • 14
Осем месеца затвор за Кирил Рашков - младши
© Булфото

Осъдиха Кирил Рашков - младши на 8 месеца лишаване от свобода, които той ще изтърпи в затворническо общежитие от открит тип.

Асеновградският съд постанови още той да изплати 2000 лв. обезщетение на Веселин Христов, обвинител по делото. Рашков Младши ще трябва да плати и 1080 лв. разходи по делото. В момента хората от Катуница скандират срещу несправедливото правосъдие.

Пред съда Рашков каза, че съжалява за стореното и поиска условна присъда. В хода на съдебното заседание защитникът на жалбоподателя Веселин Христов адвокат Стефка Караджова поиска конституирането на Христов като частен съдебен обвинител и изплащане на граждански иск в размер на 10 000 лв. за причинени морални щети. Прокуратурата поиска от съда наказание за Рашков в размер на 4 години, които след редактирането им поради характера на съкратеното съдебно следствие и пълните показвания на Рашков следва да бъде редуцирано с 1/3.

Адвокатът Веселин Христов поиска близко до максималното наказание, което е 6 години – т.е. затвор от 5 години, тъй като според адвокат Караджова таза заплаха не е обикновена както при повечето битови сканадали, а е обществено значима. Тя разказа подробности по казуса. Заплахата и от висока степен на обещстена опасно и свидетели по нея са немалко хора. Престъплението е било организирано за по-малко от 7 -8 минути на тел. 112 са получени около 11 обаждания от Катуница. Хората на Рашков начело с подсъдимия по това дело са се събирали в дома и са се организирали, за което той е признал. Адвокатът на Рашков поиска наказание от една година затвор или условна присъда като изтъкна че изложението факти от адвокат караджова нямат връзка със заканата . отвън в момента чакат около 100 граждани на Катуниц;а, които искат максимална присъда. Издигнати лозунги „Ангел и Павел ще останат завинаги в сърцата ни и „Катуница благодари на цяла България за подкрепата”

Последвайте канала на

Десислава Станева
4263 14

Коментари 14

Добави коментар

2011.11.23 | 17:40

14
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com
loveinda

2011.11.23 | 17:37

13
Здравейте скъпи, Моето име е loveinda аз видях профила си днес и се интересува от вас и аз искам да се свържете с мен чрез частни моя имейл тук (loveindanelson@ymail.com), така че аз мога да ви дам моя снимка, за да знаят кой съм съм и не забравяйте, че разстоянието или цвят не е от значение, но любовта въпроси разпределя в живота чакане за спешни Вашия отговор. loveinda

2011.11.23 | 16:28

8
Мамичката ви проста на всички вас- бели мангали! Скоро ще си сърбате последствията от извратената ви, малоумна, просташка протекция на мангалите. Глупаци мръсни, никога не ще осъзнаете какво правите, позволявайки на МАНГАЛИТЕ, тази гнусна, проста, противна сган, тази паплач, тази сволоч воняща, тази пасмина мазна да пръска гнуста си навсякъде! Абе, малоумници осъзнаите, че става въпрос за мангали, бе? М-А-Н-Г- А-Л!!!!!Най- отвратителното нищожество на планетата, най- долнопробната пасмина, пръквала се някога, най- голямата природнат грешка@ От древни времена е казано, че тази сган е като чумата, това е болест, напаст. Авсички вие, престорени, криворазбрани "хуманисти" и прости корумпирани магистрати, политици и всякаква друга паплач постоянно я защитавате и й осигурявате безпрепятствено добруване на гърба на нормалните човешки същества. Следвайки криворазбраните си идеали и кретенските си користни цели. Но ще си го получиш ти, овчи народец, ще си го получиш, когато тез изчадия станат повече от теб и те завладее най- нисшата сбирщина уроди! Ще си го получиш след като стоиш и гледаш тъпо, не- можейки да възприеш какво се случва поради вече хроничния и вроден тъпизъм и търпиш когато ти го набутват. Че дори колкото по- дълбоко ти го набутват, толкова повече ти харесва! Ш е си го получиш след като си толкова изпростял и търпиш разни дебилни селяци, заемащи високи държавно- управленски постове и мангалите да се гаврят с теб. Обективно погледнато в това няма нищо чудно и нелогично, защото именно ти- о, бездушно стадо- си си виновно; ти го позволяваш, ти добровоно си търпиш, ти самото лично си избрало телета да те управляват и крадат, защото си същото като тях, те сами не са се избрали; ти доброволно си търпиш мангалите да правят каквото си щат, да се размножават безконтролно, да ги храниш и поиш, а за теб да няма и хляб... Ами, тъпри си, просто стадо, търпи си, мизерствай си... Докато изчезнеш...
mihail

2011.11.23 | 16:32

12
това е мнение на 99% от българите.добре казано.наи-големият проблем на България е циганския проблем.така не може да продължава.
аз Българинът

2011.11.22 | 20:24

3
Ами добре де дай оръжие тогава
гого

2011.11.23 | 16:29

11
СРААААААААААААААААМ.

2011.11.23 | 16:29

10
Вечна слава на българското правосъдие, на българските адвокати - най-долните курви на планетата !
безмозъчен съдия , ама с пари

2011.11.23 | 16:29

9
Пожелавам на всички купени политици и техните слуги -съдиите , постановяващи подобни абсурдни присъди , децата им да бъдат избити от цигани!!! Надявам се тогава да си дадат сметка за язвата , наречена циганска сган , която руши обществото ни!!!
аз

2011.11.23 | 14:08

7
Чухте ли в новините мангалската царица каза за една жена от селото, че била клошарка ?
Long live Mangalia!

2011.11.23 | 14:02

4
8 месеца в затворническо общежитие пт открит тип за мангала... хахахах, за какво говори... Гледайте и се радвайте на "красивата" действителност в милата ви родна държавичка...

2011.11.23 | 14:02

6
Само феновете ще свършат работа то се е видяло......
глупак

2011.11.23 | 14:02

5
КАК МИ ЛИПСВА ( ТАТО,БАЙ-ТОШО)-ТОДОР ЖИВКОВ,
анти- герб

2011.11.22 | 20:21

2
това цигане ще бъде лунчувано след 8 месеца да се готви циганина рашков той ще бъде лунчуван както го лунчуваха кадафи в либия

Добави коментар

Водещи новини