Първи обвинен за сексуалните нападения в Кьолн

  • 24 март 2016 16:26

  • 2351
  • 3
Първи обвинен за сексуалните нападения в Кьолн
© Getty Images/Guliver

Германски прокурори предявиха днес първото обвинение срещу мъж, участвал в масовите сексуални нападения срещу жени по време на новогодишните празненства в центъра на Кьолн, предаде ДПА.

26-годишният мъж, за когото се казва само, че е алжирец, е обвинен, че е един от 10-те мъже, наобиколили и опипвали жена, докато тя е вървяла през голямата зала на централната гара на града, която се намира на катедралния площад, съобщи говорител на местния съд.
Алжирецът е обвинен в сексуално нападение и кражба. Дата за процеса още не е определена.

Според говорителя мъжете са опипвали жената по задните части, а после алжирецът измъкнал мобилния телефон от джоба на якето й.

Над 1100 оплаквания са подадени в полицията и прокуратурата след инцидентите в новогодишната нощ в Кьолн. Над 480 от тях са свързани със сексуални престъпления, вариращи от тормоз до изнасилване. Повечето от 120-те души, очакващи обвинения, са алжирци и мароканци, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2351 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
JJIvanov прегледайте заснети филми

2016.03.25 | 12:41

3
Внимателно да прегледат заснети кадри..може да видят обемно обсебващ дух който търси мъже да лекуват тежко увредена женска .. НА мен лично подобно нещо ми се случи когато бях на 12 години. ПРистигнали за прераждане наши приятели попаднаха в нашето училище и с е ужасили от тежките увреждания на дълго чакани бъдещи майки от нагло претъпни ХЕИ органи..отровили ги с хлор садържащи бойни отровни вещества. Водителката им преценила че само наличнит е малчики могат да ги излекуват и ни принудиха да гоним и щипем момичетата от нашия клас../наричало с е хормоно терапия/ НАистина всички родиха след години здрави деца..
В природата е така

2016.03.25 | 12:39

2
подобно нещо видях преди три години..Спасена от мен бъдеща майка роди осем деца. Порасналите в един момент почнаха да се лекуват по детски .момчетата гонеха единственото женско и го хапеха и гризваха.../хормоно акопунктурна терапия з а бъдещи майки/// Когато е правех на строг женското почваше да ме гледа с неприязън/едвам ги залъгала да я гонят и ето идва някакъв досадник//Момчетата се смееха скромно

2016.03.25 | 10:50

1
Приятелю, ти не си добре... Препоръчвам ти ако не си лице, което нарочно пише тези глупости за провокиране на някакво внимание - да спреш с идиотиите, или да се лекуваш възможно най-скоро в най-близкото медицинско заведение....

Добави коментар

Водещи новини