Закопчаха крадец, обрал жена в столичен квартал

  • 22 ноември 2011 14:11

  • 1068
  • 0
Закопчаха крадец, обрал жена в столичен квартал
©

Криминалисти от Седмо РУП заловиха автора на грабеж на дамска чанта. Сигналът бил подаден на тел. 112 на 17 ноември около 20 часа от 46-годишната жертва.

Жената разказала, че качвайки се в паркирания си лек автомобил „Сеат Ибиса” в ж. к. „Младост 1А”, свалила преметнатата през врата си дамска чанта, когато дясната врата се отворила и в колата нахлул маскиран мъж. Той издърпал насила чантата и побягнал. Уплашената жена успяла да запомни част от регистрационния номер на колата, с която той се оттеглил. В хода на разследването полицаите установили колата и извършителят - И. Д. /23 г. /. Той бил задържан на следващия ден на работното му място.

Междувременно станало ясно, че след грабежа младежът дал на приятелката си да съхранява мобилния телефон и част от откраднатите пари и хвърлил чантата в езерото „Панчарево”. Тя била открита от рибар, който я предал в полицията. 23-годишният мъж е задържан за 24 часа, повдигнато му е обвинение по чл. 198 от НК и му е взета мярка за неотклонение „парична гаранция”.

Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини