Пиян шофьор даде името на брат си при проверка

  • 11 март 2016 14:35

  • 1482
  • 1
Пиян шофьор даде името на брат си при проверка
©

Пиян шофьор опита да накисне брат си, давайки неговите лични данни на полицията при проверка. В същото време други двама почерпени са били изловени зад волана на една и съща кола, съобщават от ОД на МВР-Разград.

Инцидентът е станал в четвъртък срещу петък. Малко след полунощ 35-годишният С.Н. бил спрян за проверка с "Опел Корса" в село Раковски. Пробата му отчела 1,90 промила. Той издиктувал данните си на проверяващите. Малко по-късно те разбрали, че нарушителят им пробутал името и ЕГН-то на брат си, който бил с 4 год. по-голям и нямал нарушения.

Половин час преди полунощ пък в Цар Калоян бил заловен 43-годишният И.Ц. от сливенското село Градец. Той карал "Опел Синтра" с 1,29 промила. Катаджиите го свалили от колата и той се обадил на близък да дойде да я прибере. 20 минути по-късно проверяващите хванали и резервния шофьор Д.Б. да подкарва същата кола с 1,60 промила алкохол. Двамата били арестувани. Срещу тях са започнати незабавни производства.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1482 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2016.03.11 | 15:37

1
хахахаха..... тая българска мода да си пияч хахаха. Не разбрахте че пиенето не е мода, а нещо което само ви излага пред хората с глава на раменете.

Добави коментар

Водещи новини