Kрай на менструалните болки без лекарства!

  • 08 март 2016 17:10

  • 2914
  • 0
Kрай на менструалните болки без лекарства!
©

Над 50 % от дамите в световен мащаб страдат от болезнена менструация или дисменорея. Тя най-често се проявява с остри болки в долната част на корема, които започват с началото на кървенето и продължават около 2-3 дни, а при някои жени и по-дълго.

Симптомите могат да варират от леко неразположение, до силни болки, които нарушават нормалния ритъм на живот. Оплакванията най-често и включват подуване на корем, нервност, задържане на течности, главоболие, подуване на корем, гадене, обща отпадналост и др. В повечето случай дисменорея се наблюдава при жените пушачки, както и жени, които не са забременявали, и такива, които имат роднини от женски пол със същите оплаквания.

Лечението в ,,мъчителните дни'' от месеца включва най-често лекарства от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Но тези лекарства не се препоръчват при дами с язва, гастрит, стомашно-чревни оплаквания и др., защото имат доказани дразнещи ефекти върху лигавицата на стомаха (ибупрофен, напроксен, диклофенак, нимезулид и др.). Освен това в нередки случаи предизвикват гадене, повръщане, киселини, болки в стомаха, обриви и др. Много трябва да се внимава и с опасните взаймодействия между този клас лекарства с други НСПВС и главно аспирин, диуретици, метотрексат, както и с повечето антидепресанти (SSRI или още селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина).

Кой продукт да изберем?

Allay е нелекарствено средство, действащо на принципа на Електромагнитна Пулсова Терапия, който не маскира болката, подуването и спазмите, а води до тяхното отстраняване. Иновативното устройството представлява усъвършенстван вариант на ЕПТ (Електромагнитна Пулсова Терапия), която е отдавна установена, доказана медицинска терапия, намираща широко приложение в практиката на медицински специалисти от цял ​​свят. ЕПТ клинично доказано води до спиране на освобождаването на възпалителни медиатори и засилване на естествените лечебни свойства на организма. Честотата на импулсите води до стабилизиране на клетъчните мембрани, чрез промяна на заряда, което води до намаляване на болката и възпалението, увеличава притока на кръв и възстановява нормалните междуклетъчни взаимодействия. В резултат на това, тялото започва да се лекува по-бързо и усещането за болка и подуване изчезва.

Защо Allay?


►Allay се произвежда от американската компания BioElectronics Corporation - водеща в областта на неинвазивните медицински изделия на принципа на биоелектронната стимулация.
►Allay е малко и удобно устройство, което лесно може да се носи в дамска чанта.
►Allay осигурява продължително облекчение и редуциране на симптомите по време на цикъл: болка / спазми / подуване и напрежение в коремната област / болки в кръста и бедрата.
►Allay може да се използва през цялото време на месечния цикъл. Използвайки Allay средно 3 дни месечно, дори и по 24 часа, Вие си осигурявате 10 месеца ефективна и напълно безопасна терапия.
►Allay няма никакви странични ефекти, не е лекарствено средство и няма регистрирани лекарствени взаимодействия. Устройството не излъчва топлина и единственото, което ще почувствате е значително облекчаване на симптомите и дискомфорта.
On/Off функцията позволява да ползвате един Allay над 12 месеца!​
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2914 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини