Един загинал и 4-ма ранени след тежък сблъсък на АМ "Струма"

  • 02 март 2016 21:00

  • 3884
  • 2
Един загинал и 4-ма ранени след тежък сблъсък на АМ "Струма"
©

Един мъж е загинал, а двама мъже и две жени са пострадали при тежка катастрофа на АМ "Струма" край петричкото село Чучулигово, съобщиха от ОД на МВР - Благоевград.

Около 19:10 часа джип „Нисан Кашкай”, влизайки в България от Гърция и движейки се в посока от ГКПП-Кулата към град София, по първоначална информация, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в лек автомобил „Мицубиши”, движещ се към Гърция.

Вследствие на инцидента е загинал водачът на лекия автомобил „Мицубиши” - 28-годишен гръцки гражданин, и са пострадали двама мъже, пътуващи в него, също от Гърция. Пострадали са още водачката на лекия автомобил „Нисан Кашкай” и нейната спътница, които са български гражданки.

Работата по установяването на причините за инцидента продължава. Движението по път I-1 Петрич - ГКПП Кулата е временно ограничено, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Шофьорите да се движат с повишено внимание, спазвайки указанията на служителите на Пътна полиция, посъветваха от там.

2 линейки, полиция и два противопожарни автомобила са на мястото на инцидента.

Последвайте канала на

3884 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
каката на баткото

2016.03.06 | 16:21

2
каквото търсила,такова намерила!жалко за гърчетата! някои се мислят за имунизирани и изпреварват защото са слабоумни!щеше да е хубаво в насрещното да се е движел тир или камаз!
гарантирано от ГЕРБ:

2016.03.03 | 03:14

1
А уж мантрата беше да си построим модерни европейски магистрали за да не се избиваме по пътищата?

Добави коментар

Водещи новини