Втори ден продължават масовите полицейски проверки в цялата страна

  • 28 февруари 2016 12:37

  • 3926
  • 2
Втори ден продължават масовите полицейски проверки в цялата страна
© Булфото (архив)

Втори ден масови полицейски проверки в цялата страна, в отговор на побоя на столичното Околовръстно.

Изненадващо, в ареста вместо арогантни охранители обаче, попадна група за имотни измами от Хасково, съобщи БТВ. Ударът за над половин милион е организиран и подготвян в продължение на три месеца от шестима мъже от Хасково и Любимец. С фалшиви документи те се опитали да разменят ниви за 1500 лева в хасковскоко село Татарево срещу луксозен имот в Бояна. Част от групата е арестувана. Директорът на ОДМВР-Хасково комисар Ангел Цанков посочи, че мишената не е човек от ъндърграунда.

Само за една нощ, полицията провери всички дискотеки и казина в Хасково и Сливен. Десетки полицаи щурмуваха нощните заведения. Купонът спря за малко, но това не притесни клиентите. Някои дори признаха, че така се чувстват по-сигурни заради почерпени "кавалери". Така в ареста попаднаха четирима крадци, но не на дамски части, а на акумулатори на коли, за които среднощния купон приключи в районното.

А в Сливен при акцията бяха задържани две лица, обявени за общодържавно издирване и мъж, оказал съпротива при проверката. Общо за една нощ на територията на Сливен и Хасково бяха проверени над 200 лица. Оръжие и наркотици не бяха открити. Акцията на полицията продължава и днес през деня, с масови проверки на пътя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3926 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.29 | 11:32

1
А като свърши акцията ще може ли пак да караме по улиците спокойно?

2016.02.29 | 11:32

2
То и сега при акциите нещата не се променят.Трябва бързо осъждане и затвор или да чисти улиците като едно време при "лошия" комунизъм.

Добави коментар

Водещи новини