В НСО не знаели нищо за заплахата срещу Борисов

  • 25 февруари 2016 06:34

  • 1713
  • 3
В НСО не знаели нищо за заплахата срещу Борисов
©

Националната служба за охрана е научила след журналистите новината за изпратеното писмо със смъртоносна заплаха до премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, съдържащо снимка и боен патрон, съобщи в "Сега", като се позовава на свои източници.

Това е доста странно, тъй като писмата се получават в приемната на Министерския съвет и те задължително първо се проверяват от НСО.

Заплахите за атентати срещу Борисов и депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на приличат на пиар акция, коментираха и експерти от службите по телевизиите вчера. Кирчо Киров, Димо Гяуров, Николай Марков намериха излишна показност в поведението на премиера. Според Марков "самият факт, че тази информация е постъпила в публичното пространство, е доказателство, че това е пиар акция".

"Ако бях получил писмо с куршум, никой освен специалните служби нямаше да разбере, това е пиар акция", заяви и бившият премиер Пламен Орешарски пред bTV.

За готвеното покушение срещу Пеевски Марков смята, че заплахите могат да идват от Турция или друга държава, където се осъществяват сделки за милиарди и където има военни действия. Той заподозря дори терористични организации.

Според източници от службите обаче вероятно източникът на информацията - украинецът Роман Логвиненко, се опитва да се спазари с прокуратурата, за да стане защитен свидетел и да се сдобие с привилегии. Той е обвиняем като организатор на неуспешния атентат срещу Алексей Петров през октомври. Украинецът мълчал три седмици и миналия петък разказал за готвен атентат срещу Пеевски.

Последвайте канала на

Novini.bg
1713 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
народна песен

2016.02.25 | 19:28

3
Хахо ле , Хахо , руско-турска урусиьо ................!
kur za boiko analev

2016.02.25 | 19:28

2
kurva boiko fes sam si pravi piar
BOIKO TURZINA

2016.02.25 | 19:28

1
smotana ,smotanaaaaaaaa tikvaaaaaaaaaa

Добави коментар

Водещи новини