Каракачанов: Гърците ощетяват българи, решавайки вътрешнополитическите си проблеми (видео)

  • 19 февруари 2016 09:26

  • 1498
  • 1
Каракачанов: Гърците ощетяват българи, решавайки вътрешнополитическите си проблеми (видео)
©

Блокадата на българската граница не е първата, а може би седмата-осмата в последните години. С тази блокада гърците решават вътрешнополитическите си проблеми, ощетявайки българските граждани.

Това каза от парламентарната трибуна съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по повод проект за декларация във връзка със задълбочаващата се криза на българско-гръцката граница, включен като допълнителна точка в дневния ред на пленарното заседание.

Потърпевши са не само превозвачите, но и много други хора. Има практика в Европейския съюз да се затварят граници, но има и санкции в такива случаи. Крайно време е България да изяви една много ясна и категорична позиция, да кажем на Европейската комисия и на Гърция, че подобни действия са неприемливи, тъй като водят до загуби за български граждани и българския бюджет. Този въпрос касае достойнството ни като суверена държава, заяви Каракачанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1498 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
херодот

2016.02.19 | 10:27

1
данайците са подло етиопско племе..

Добави коментар

Водещи новини